29 juni 2017  Informatie E-mail adres in Sportlink

Geplaatst op 29 juni 2017 • 13:07 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Nadat je geregistreerd bent met het e-mailadres dat in Sportlink Club (bij de vereniging) of bij de KNVB bekend is, kan je jezelf koppelen aan een persoon waarbij hetzelfde e-mailadres geregistreerd staat bij de vereniging of de KNVB. Het koppelen aan een persoon is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de app.

Om jezelf te koppelen aan je eigen gegevens (relatiecode) uit de ledenadministratie van je vereniging of de KNVB, moet het e-mailadres waarmee je je registreert overeenkomen met het e-mailadres dat ook in Sportlink Club geregistreerd staat van jou als persoon (veld E-mail op tabblad Persoon).

Registeren met het eventueel tweede vastgelegde e-mailadres is niet mogelijk.

Let op: als je niet weet welk e-mailadres geregistreerd staat of als er nog geen e-mailadres geregistreerd staat, moet je contact opnemen met petervanravenstein@kpnmail.nl

Om in te loggen en jezelf te koppelen kies je voor inloggen en vul je het e-mailadres en wachtwoord in dat je hebt gekozen tijdens het registratieproces. Na verificatie van het e-mailadres in het KNVB systeem wordt het account gekoppeld aan de relatiecode waarbij dit e-mailadres geregistreerd staat. Indien het e-mailadres bij meerdere personen geregistreerd staat kan je kiezen aan welke persoon (relatiecode) je het account wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.

Dus koppelen aan een mailadres van de ouders door meerdere personen kan, maar je moet altijd en account maken met het mailadres van de ouder. Als er wordt ingelogd komen alle leden van DAT mailadres in beeld en kun je een keuze maken, welk lid op dat moment gebruik maak van de het mailadres met zijn account.

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO