12 april 2017  Het toernooi voor alle Blauw Geel Seniorenteams

Geplaatst op 12 april 2017 • 6:52 • ClubnieuwsSenioren

“Vruuger werd er jaarlijks een rommeltoernooi georganiseerd, da was altijd skôn. Dan hadde de hele dag gesport en warde kapot an ’t end van de middag, maar dan moest het nog beginnen. Vlug thuis omkleden, frietje naar binnen en terug voor de bonte avond.” En waarom is dat er niet meer? “Gin idee, eik sund want het war ook meteen een mooie afsluiting van het seizoen. Och en dees joar, da zou mooi zen, 1 kampioen en het Rommeltoernooi terug” En zo het begon!

Voor alle seniorenteams en veteranen organiseren wij dit jaar weer het Blauw-Geel Rommeltoernooi! Een dag- en avondvullend programma op zaterdag 17 juni. S’ morgens zullen er op diverse velden potjes voetbal, handbal en korfbal (7 vs 7) gespeeld worden gevolgd door een heerlijke lunch. S’ middags doen we een beroep op teamwork, inzicht en sportiviteit op de hindernisbaan, tijdens een potje voetgolf of een van de andere activiteiten. Teams bestaan uit minimaal 7 en maximaal 10 personen en ook de dames zijn van harte uitgenodigd om teams te completeren! Gedurende de dag worden er ook voldoende activiteiten voor de kinderen georganiseerd (o.a. een springkussen, schmink en pannavoetbal) Om 17:00 uur sluiten we dag sportactiviteiten af om vervolgens om 20:00 uur te starten met de Rommel-Karoako-Playback show, de prijsuitreiking en natuurlijk de feestavond.

Inschrijfformulieren kun je hieronder downloaden, schrijf je nu in met je team en strijdt mee om de rommeltoernooi beker!!

Vragen kunnen gestuurd worden naar blauwgeelrommeltoernooi@gmail.com

Commissie rommeltoernooi

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO