27 juni 2016  Gerard de Kock Lid van Verdiensten

Geplaatst op 27 juni 2016 • 15:55 • ClubnieuwsSeniorenBusiness Club

Al jaren is er, aan het einde van het seizoen, de Businessclub-dag voor die leden als dank aan die belangrijke begunstigers van de club. Zo ook vrijdag 24 juni jl. Tijdens deze dag werd Gerard de Kock, benoemd als Lid van Verdiensten door de club. In zijn woorden, gaf algemeen voorzitter Frank Pulles, een samenvatting weer van de veelzijdigheid van Gerard. Na maar liefst 20 bestuursjaren, waarvan de laatste jaren ook als voorzitter van de business club, werd Gerard nu geroemd om zijn inzet, betrokkenheid en zeker ook zijn aimabele karakter, en hoe hij daarmee voor vele een voorbeeld is geweest.

onderscheiding_gerard de kock_3Zowel eerder vanuit zijn werkzaamheden en betrokkenheid bij de toenmalig hoofdsponsor als ook de laatste jaren vanuit zijn eigen Koflexwerk heeft Gerard de club in de volle breedte met zijn daden, acties en begunstigingen ruimschoots ge- en ondersteund.   Gerard was ooit ook voetballer echter blessureleed maakte hieraan een einde. Zijn betrokkenheid en inzet ging echter niet verloren voor de club. Naast zijn voorzitterschap nu van de business club is hij met zijn onderneming Koflexwerk ook nog eens hoofdbegunstiger van de Blauw Geel beloften.

onderscheiding_gerard de kock_6Voorzitter Frank Pulles dankte Gerard met warme woorden, een verdiende oorkonde en natuurlijk de hierbij behorende clubspeld. Voor echtgenote Debbie, had de voorzitter nog een fraaie bos bloemen als ondersteuning bij de dankzegging. In zijn dankwoord bleek Gerard aardig verrast door deze clubgeste en dankte eenieder voor deze erkenning….. De ruim 120 aanwezigen gaven met een daverend applaus blijk van ondersteuning van de uitgereikte erkenning.

Gerard, van harte Proficiat met deze welverdiende toekenning!

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO