12 november 2012  Doelpuntloos gelijkspel in Sint-Oedenrode

Geplaatst op 12 november 2012 • 1:09 • ClubnieuwsSenioren

SINT-OEDENRODE – Blauw Geel heeft afgelopen zondag wederom doelpuntloos gelijk gespeeld. De Veghelaren hadden de betere kansen, maar van een veldoverwicht was geen sprake.

Door: Ties van Dooren

Foto’s: Ad van Dooren

Trainer Lodewijk van Helvoirt had in aanloop naar de ontmoeting met Rhode te kampen met wat problemen. Jeroen van Lanen en Coen van Beljouw sloten aan bij 1 en Erik van Loon mocht maar één helft meedoen (moest zich daarna melden bij 1). Stef Adank is nog geblesseerd en tot overmaat van ramp viel Nick Scheepers in de warming-up uit met een enkelblessure.

Creativiteit

Op een lastig te bespelen grasmat had Blauw Geel het de hele wedstrijd lastig met Rhode. De thuisploeg schuwde de duels niet en probeerde een aantal keer gevaarlijk te worden via de rappe Bas van Kuringen. Echte grote kansen leverde dat overigens niet op. Blauw Geel stelde daar weinig tegenover. De uittredend kampioen miste afgelopen zondag vooral de benodigde creativiteit.

Local hero

In de tweede helft werd Blauw Geel steeds sterker en snakte Rhode vooral naar het eindsignaal. De gasten uit Veghel kregen uiteindelijk twee levensgrote kansen. Eerst was het Bryan van Deursen die de lat teisterde. De linksbuiten kreeg de bal op knappe wijze aangespeeld door de ingevallen Stefano Verburg. Vlak voor tijd leek Alex Lemstra Blauw Geel alsnog de drie punten te bezorgen. De diepe spits schoot de bal echter zwak in en de doelman van Rhode bracht prima redding. Lichtpuntje was dat Blauw Geel voor de tweede week achtereen de nul hield. Doelman Shailesh Muradin keepte, zonder trainingsuren deze week, een solide wedstrijd. Verder speelde local hero Cristian van den Broek die de tweede helft de plek van Erik van Loon overnam, net als zijn voorganger, zeer goed. Volgende week komt EVV op bezoek en voor Blauw Geel telt dan alleen de winst.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO