13 april 2014  Blauwgeel 2 verslaat Someren met 3-2

Geplaatst op 13 april 2014 • 19:17 • ClubnieuwsSenioren

Door: Peter Bijvelds
Foto’s: Ad van Dooren

Het uitduel in Someren ging nog met 2-0 verloren waardoor Someren destijds haar koppositie verstevigde. Inmiddels staan wij tweede en de mannen uit Someren 4e. Blauw Geel speelde in de eerste 35 minuten in balbezit geweldig voetbal met veel variatie, diepgang en dominantie. Toch stond het 1-1. Waarom? We beloonden ons eenvoudigweg (wederom) niet. De enige kans voor de gasten ging er wel in en Desley scoorde uit een strafschop, daar waar we eerder al een penalty misten. Op slag van rust scoorden we de dik en dikverdiende 2-1 dan toch. Sofian scoorde knap. Na de rust daalde het niveau maar controleerden we met relatief veel gemak. Uit een gesmeerde aanval scoorde de sterk spelende Ahmed 3-1. Het leek wachten op meer. Wederom beloonden we onszelf niet. Nadat Someren haar eerste kans omzette in een treffer uit een strafschop (3-2) moesten we irritant genoeg nog sidderen tot werkelijk de laatste seconde en kwamen onze gasten er nog een paar keer dichtbij. Dat bleef ons gelukkig wel bespaard! De overwinning smaakte dan toch nog wel zoet! Onze concurrenten wonnen ook.