17 oktober 2016  Blauwgeel 2: De koppositie is voor nu een feit

Geplaatst op 17 oktober 2016 • 7:55 • ClubnieuwsSenioren

Een prachtige dag voor een leuke pot voetbal. Alle weersomstandigheden waren gunstig om dit te realiseren. De 1e helft was vanaf de eerste minuut niet scherp vanuit de kant van blauwgeel. Fout op fout volgde elkaar op en vergeleken met vorige week een groot verschil van dag en nacht. In de 15e minuut scoorde Nulandia de 0-1 na een reeks van individuele fouten. Ondanks het vertoonde spel scoorde blauwgeel in de 20e minuut de 1-1. Acmed Attak gaf Coen van Zutphen de gelegenheid om de gelijkmaker voor zijn rekening te nemen. In de 35e minuut was het Acmed Attak zelf die de 2-1 mocht scoren na goed voorbereidend werk van Emre Gumus. In de rust werden de puntjes op de i gezet. Blauwgeel kwam beter uit de startblokken en met beter positiespel, werd in de 49 minuut een aanval via vele schijven mooi afgerond door Sofian el Kaddouri (3-1). In de 76e minuut werd Chamel Ramazan in stelling gebracht door wederom Emre Gumus, om de 4-1 op het scorebord aan te brengen. Invaller Mo Sen beloonde een goede invalbeurt met een mooi doelpunt in de 84e minuut, door de keeper te passeren na een één tegen één duel.  In de 89e minuut scoorde Nulandia nog een keer na een cadeautje van blauwgeel, waardoor de eindstand van 5-2 op het scorebord werd behaald. Voor de volgende wedstrijd weer genoeg om aan te werken. De koppositie is voor nu een feit en een mooie uitdaging om dit zo lang mogelijk vol te houden! Youssef Laaroussi