18 april 2016  Blauwgeel 2 houdt het vizier op scherp richting die vierde plaats

Geplaatst op 18 april 2016 • 6:46 • Senioren

Someren 2 stond voor vandaag op het menu. Blauwgeel 2 had één doel en dat was revanche nemen op de thuiswedstrijd, deze ging verloren en dat moest worden weggespoeld. Vanaf het begin liet blauwgeel er geen gras over heen groeien en waren de verhoudingen duidelijk. Mooie combinaties met veel kansen maar er werd slordig omgegaan met deze grote mogelijkheden. Pas in de 31e minuut werd er gescoord. Slobodan speelt zich prima vrij, stuurt Tresor de diepte in, Tresor behoudt het overzicht en de meegelopen Slobodan rond keurig af (0-1). In de 1e helft had blauwgeel zeker de kans om nog minimaal vijf doelpunten te maken, dit gebeurde helaas niet. Someren kreeg een aantal kansjes maar door goed ingrijpen van Jeffrey werd de rust opgezocht met 0-1.

Na rust hetzelfde spelbeeld met nog grotere kansen als in de 1e helft. 100% kansen werden om zeep geholpen. Someren bleef zo in leven door eigen slordigheid en gebrek aan scherpte. In de 60e minuut kwam de verlossende 0-2, Tresor werd prima in de diepte gestuurd en ronde netjes af. Blauwgeel 2 houdt het vizier op scherp richting die vierde plaats, maar dan zal er eerst gewonnen moeten worden van Venray 2. Youssef Laaroussi