28 mei 2013  Blauw Geel’38/JUMBO 3 beslissingswedstrijd zondag 2 juni

Geplaatst op 28 mei 2013 • 19:28 • ClubnieuwsSenioren

A.s. zondag 02 juni om 12:00 uur de beslissingswedstrijd tegen Volharding 3 bij Fiducia (De Rips). De winnaar promoveert naar de reserve 1e klasse.

Blauw Geel ’38 3 – ZSV 2: 5-0

Vandaag tegen ZSV. Een goede ploeg die de eerste 3 punten in de nacompetitie te pakken had, namelijk een 2-0 overwinning tegen Helden. Helaas hadden wij nog 0 punten na het verlies (2-1) tegen dat zelfde Helden. We wisten dus wat we moesten doen vandaag en dat was winnen met minimaal 2 doelpunten verschil.

1ste helft:

Alle koppies stonden 1 kant op en dat was de finale nacompetitie bereiken doormiddel van ZSV te verslaan. Na een mindere wedstrijd tegen Helden waarin we onterecht verloren moesten we dat vandaag recht zetten. We waren de eerste minuten dan ook fel en ZSV had hier zichtbaar moeite mee. Dit resulteert dan ook in prima kansen voor Perry (2x) en mustafa (1x). Helaas falen deze heren in de afronding maar de toon was gezet. In de ?? minuut word het door Rob 1-0 na een prima pass van …. kan Rob door op de keeper. Rob heeft een prachtige sleep beweging in huis en passeert hiermee de doelman waarna hij hem beheerst in het lege doel schiet. Toch wisten wij dat we door moesten zetten en er nog 1 bij moesten prikken. Dit doet Rob dan ook na een prima pass van Mustafa draait Rob zich vrij en plaats de bal schitterend in de beneden hoek van de goal. De keeper stond erbij en keek ernaar 2-0. Blauwgeel gaat door en ZSV kan hier maar weinig tot niets tegen in brengen. Het is dan ook een compliment voor het team dat de gehele organisatie prima stond. 2-0 was in principe genoeg maar we wilden door en erop en erover. Dit resulteert dan ook al snel in een kans voor Anoir, hij speelt zich prima vrij maar helaas voor ons heeft de keeper van ZSV een prima redding in huis. Later is het wel raak als Djegen die na een goede voorzet van de rechterkant met zijn hoofd de bal in de goal plaatst. De kleine man timed precies goed en we kunnen de 3-0 noteren. Daarna een slordige fase van blauwgeel. Er wordt niet goed door gestapt en de ruimtes worden te groot. ZSV heeft in deze fase ook meer balbezit maar wordt niet gevaarlijk. We gaan dan ook rusten met een 3-0 voorsprong.

2e helft.

Nadat we de thee op hadden wilden wij er snel 4-0 van maken zodat het over en uit was voor ZSV. Toch begon ZSV beter en won de 2e ballen meer dan dat wij dit deden. Zsv mag dan ook de eerste kans noteren in de 55e minuut als de rechtsbuiten door kan en een gevaarlijk schot heeft maar Jasper kan prima redden. Wel een tegenvaller is dat Timon in dit duel geblesseerd raakt en hierdoor de finale hoogst waarschijnlijk moet missen. Timon wordt dan ook gewisseld en in zijn plaats komt de altijd balvaste speler patrick. 5 minuten later komt dan de verlossende goal van Djegen. Hij kan de bal prima binnen schuiven en noteert zo de 4-0 op het scorebord. Blauw geel blijft de betere ploeg en geeft niets weg. Ook mag Sjors nog invallen en maakt de 5-0 na een prima pass van Anoir. Helaas heeft Anoir een gele kaart in deze wedstrijd opgelopen en ook hij mist de finale aanstaande Zondag tegen Volharding 3. Blauw geel krijgt nog een aantal goede kansen en de score had zelfs kunnen maar misschien wel hoger uit moeten vallen maar ach wat geeft het als je met 2-0 moet winnen en dat je dan met 5-0 wint. Vanuit blauw geel zijde een prima pot en deze wedstrijd laat zien dat we verdiend in de finale staan van aankomend weekend. Het is op dit moment nog niet precies duidelijk waar en hoelaat deze wedstrijd plaats zal vinden. Wel is het duidelijk dat blauw geel gemotiveerd is en deze lijn door wil zetten ondanks een schorsing en een aantal blessures keihard zal strijden om promotie naar de 1ste klasse af te dwingen!!

Als supporter bent u van harte welkom en kunnen wij jullie steun goed gebruiken in deze beladen wedstrijd voor promotie naar de 1ste klasse!!!

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO