29 november 2015  Blauw Geel 2 werd op alle fronten afgetroefd

Geplaatst op 29 november 2015 • 21:35 • Senioren

Vandaag de wedstrijd tegen Someren 2. De start van de wedstrijd was ongekend, binnen 3 seconden was het 1-0 voor blauwgeel 2 vanuit de aftrap. Rudy zag de keeper voor zijn goal staan en schoot de bal direct over de doelman heen. Een betere start was niet mogelijk. Daarna werd er prima gecombineerd maar in de 12e minuut werd bij de eerste aanvalsactiviteit van Someren de bal niet goed verwerkt en kon de bal vrij ingeschoten worden voor de 1-1. Vanaf dat moment daalde het niveau tot een bedenkelijk dieptepunt. Duels werden niet meer gewonnen, passen werden niet goed ingespeeld, aannames werden niet goed verwerkt, blauwgeel werd zijn eigen tegenstander.  De rust werd gehaald met een 1-1 op de scorebord. In tegenstelling tot de afgelopen weken kwamen nu wel goed uit de rust en scoorde blauwgeel 2 via een vrije trap van Yassine in de 48e minuut (2-1). Het zorgde voor een korte opleving maar niet meer dan dat. Het niveau daalde met grote stappen naar beneden. Mentaal werd Blauwgeel 2 voorbij gelopen en voetballend wilde niets lukken. In de 57e minuut werd de verdiende gelijkmaker binnen geschoten door Someren 2. Slap verdedigen en weinig bezieling in het team, zorgde ervoor dat in de 64e en 70e minuut de 2-3 en de 2-4 stand in het voordeel van Someren 2 stond. Een kopbal en een stiftje van Rudy werden niet beloond met een doelpunt, ook een poging van Slobodan werd niet benut. Conclusie…blauwgeel 2 werd op alle fronten  afgetroefd en was een tegenstander voor zichzelf. De nederlaag zo snel mogelijk verwerken en mentaal sterker worden de komende week. De komende wedstrijd thuis tegen Nulandia 2 is een mooie gelegenheid om deze totale offday weg te poetsen. Youssef Laaroussi