22 februari 2015  Blauw Geel 2 vergeet zichzelf te belonen en speelt gelijk 1-1.

Geplaatst op 22 februari 2015 • 18:10 • Senioren

In Nuland hadden we nog terecht verloren tegen een sterk Nulandia. Onze tegenstander bleek vandaag geen schim meer van de ploeg waarvan we hadden verloren in Nuland. Toch werd het slechts 1-1. Nulandia groef zich van meet af aan in maar kon desalniettemin het tempo vaak slechts met onregelmatigheden onderbreken. Toch scoorden de gasten uit de enige gelukte uitval een werkelijk prachtige goal 0-1. De wedstrijd op zijn kop. Dat noopte ons nog meer om het spel te maken. Dat lukte goed in de eerste helft al kregen we uiteindelijk nog te weinig kansen. In de tweede helft werd het lastiger. Een domme, opzichtige overtreding bezorgde ons een strafschop. Helaas misten we die. Enkele minuten daarna was het volledig terecht toch raak. Zijad schoot beheerst binnen door een woud van Nulandia spelers 1-1. Dat we daarna niet konden doordrukken was teleurstellend. Het gelijke spel voelde voor ons als een nederlaag alhoewel we deze tegenstander vooraf als behoorlijk lastig inschatten. Daar bleek uiteindelijk alleen in het resultaat iets van. Nulandia was enorm verheugd en ervoer het punt als een geschenk uit de hemel. Peter Bijvelds