16 november 2015  Blauw Geel 2 verdiende een overwinning

Geplaatst op 16 november 2015 • 8:59 • Senioren

Vandaag de uitwedstrijd tegen Volharding 2. Blauwgeel 2 begon sterk met flitsende combinatie met veel beweging. Bij de eerste uitbraak van de tegenstander in de 14e minuut was het helaas raak voor Volharding 2. Een diepe bal waarbij een kopduel werd verloren en de spits via een sprint de doelman van Blauwgeel 2 passeerde, geheel tegen de verhouding in (1-0). Blauwgeel 2 rechte de rug en bleef goed combineren. In de 33e minuut stuurde Desley met één van zijn prachtige passen Tresor de diepte in, die op zijn beurt een goede voorzet richting aanvoerder Slobodan verstuurde, die weer op zijn beurt deze kans wist te verzilveren (1-1).

In de rust wederom het team attent gemaakt dat na de rust geen tegengoal mocht vallen zoals in de vorige vijf wedstrijden. Helaas…in de 47e minuut door onduidelijkheid en gebrek aan besluitvorming was de tegengoal alweer een feit. Het is een kwaal die blauwgeel 2 helaas  blijft achtervolgen. Het team was niet van slag en knokte zich richting de gelijkmaker in de 52e minuut. Een goed genomen corner werd goed afgerond door Rudy (2-2). Het veld overwicht bleef voor blauwgeel 2 overduidelijk zichtbaar,  maar werd niet omgezet in rendement. Het bleef bij een paar mogelijkheden waar  het geluk niet aan onze zijde was. Een vervelende tegenstander bleef met tijdrekken en de nodige theatrale acties overeind. Een gelijkspel was een feit waar een overwinning verdiend zou zijn voor blauwgeel 2. Helaas waren de individuele fouten doorslaggevend voor het eindresultaat.

Volgende keer beter maar wel genoten van de inzet, prachtige combinaties en de uitvoering van onze voetbalvisie. We blijven ons ontwikkelen in positieve zin. Youssef Laaroussi