5 december 2016  Blauw Geel 2: een mooie team prestatie

Geplaatst op 5 december 2016 • 12:09 • ClubnieuwsSenioren

Het doel was om een teamprestatie te leveren en op deze manier drie punten te pakken.

Het was meteen duidelijk dat blauwgeel nog iets goed te maken had na het gelijkspel van vorige week. Blauwgeel was in de 1e helft oppermachtig met goed positiespel en met een prima beleving. In de 7e minuut krulde Achmed Abdirizak schitterend een vrije trap binnen (0-1). Blauwgeel bleef aandringen en in de 2e minuut werd Chamel Ramazan aan de flank diep gestuurd, hij leverde een loepzuivere voorzet af op de zwevende Zijad Jusic, die snoeihard de bal binnen kopte. (0-2). In de 44e minuut bekroonde blauwgeel een goede 1e helft door middel van prima aanval. Chamel Ramazan stuurde wederom een prachtige pass richting de soms ongrijpbare Achmed Abdirizak, oog in oog met de keeper omspeelde hij doelverdediger en tikte hij de bal beheerst binnen (0-3)

In de 2e helft was het doel om het spel volwassen over de streep te trekken en daar waar mogelijk de score uit te breiden. Het overwicht bleef door goed positiespel en Volharding was niet bij machte om controle te krijgen over de wedstrijd. Gedurende de 2e helft werd er gewisseld en dat zorgde voor nieuw elan en energie. In de 89e minuut werd Mo Sen de diepte ingestuurd die bleef het overzicht behouden, waardoor de op volle kracht gestoomde Mert Ovic bij de 2e paal kon binnentikken (0-4). Mooi om te zien dat iedereen van de selectie heeft kunnen bijdragen aan deze mooie teamprestatie. Deze basishouding van vandaag is het fundement om je  beter te kunnen ontwikkeling individueel en als team.