19 oktober 2014  Blauw Geel 2 bekert verder na sterke come back (2-5)!

Geplaatst op 19 oktober 2014 • 16:48 • Senioren

Na de uitschakeling in de bekerstrijd voor eerste teams moesten we zaterdagavond in Oss bij Oss ’20 aantreden in de strijd om de beker voor beloftenteams. We treden daarin aan als titelverdediger. In de eerste helft waren de gastheren in een redelijk gelijk opgaand duel agressiever en frisser op de beslissende momenten. Je kan ook zeggen dat de wil om te winnen bij Oss ’20 meer aanwezig was! Dat resulteerde in een 2-0 achterstand bij rust. Collectief NIET verdedigen bij een corner en een individuele fout lagen daaraan ten grondslag. De gastheren profiteerden prima! In de pauze konden we makkelijk vaststellen dat het anders moest. Dat resulteerde ondermeer in een tactische omzetting naar 3/4/3. Toch wisten we ook dat alles staat of valt bij de juiste instelling. Pas 10 minuten na rust kwamen we in het juiste ritme. Maar dan ook wel erg goed. Binnen no time keerden we het tij en in de laatste 35 minuten speelden we simpelweg geweldig goed. We bogen een 2-0 achterstand op imponerende wijze om tot een 2-5 voorsprong en winst. Zeer knap met oogstrelende acties, combinaties en tevens goals. Zo eindige dit bekerduel niet in een deceptie maar in een mooie overwinning na een prima come back! We bekeren door! Peter Bijvelds