1 oktober 2018  Rabobank Voetbalschool gaat weer van start!

Geplaatst op 1 oktober 2018 • 15:11 • NieuwsClubnieuws

Rabobank Voetbalschool gaat weer van start!

Na een zeer succesvol seizoen 2017/18 gaat vanaf november de Rabobank Voetbalschool weer van start. Inmiddels hebben alle trainers, leiders en coaches binnen de JO13-, JO11-, en JO9-afdeling per e-mail een uitnodiging gekregen voor dit nieuwe seizoen. Want zonder een groep enthousiaste jeugdspelers van Blauw Geel’38 kan de Rabobank Voetbalschool nou eenmaal niet bestaan!

Waar vorig seizoen werd getraind volgens verschillende FIFA Skill Games, gaan we dit seizoen aan de slag met de ‘Big Four’. Dat betekent dat we gaan trainen volgens de principes uit de Premier League (Engeland), Bundesliga (Duitsland), Serie A (Italië) en Primera División (Spanje). Natuurlijk zal er net als vorig seizoen een groep fanatieke trainers aanwezig zijn om de jeugdspelers spelenderwijs iets bij te brengen.

Net als de afgelopen jaren is de Rabobank Voetbalschool opnieuw kosteloos. Iedere keer dat je aan de beurt bent, train je op woensdagmiddag (16:00u – 17:00u) op het mooie hoofdveld van Blauw Geel’38. De spelers worden bij aankomst voorzien van een mooi tenue. Ieder team komt vier keer in het seizoen aan de beurt. De organisatie probeert wat het programma betreft, rekening te houden met schoolvakanties. In mei 2019 sluiten we het seizoen af met THE FINAL, waar verschillende prijzen worden uitgereikt en iedere deelnemer een certificaat ontvangt.

Heb jij zin om samen met je vrienden van Blauw Geel’38 een aantal keer te trainen bij de Rabobank Voetbalschool? Regel dan via je trainer, leider of coach dat je aangemeld wordt. Dit kan door een mailtje te sturen naar bobvandijk95@gmail.com. Voor meer informatie kan iedereen terecht op de website van Blauw Geel’38 (https://www.blauwgeel.nl/rabo-voetbalschool/) of onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/RabobankVoetbalschool/). Natuurlijk kunnen vragen ook via e-mail gesteld worden.

Tot woensdag 31 oktober hebben alle teams de mogelijkheid zich aan te melden. Dit kan door een mailtje te sturen naar bobvandijk95@gmail.com. Zorg dat je er op tijd bij bent, zodat een plekje voor jouw team gereserveerd kan worden! Aanmeldingen gaan via de trainers van het team. We zien jullie graag komend seizoen verschijnen bij de Rabobank Voetbalschool!

Sportieve groet,

Lionel Saidjan & Bob van Dijk
Coördinatoren Rabobank Voetbalschool

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies