4 augustus 2019  Rabo Cup op het spel in de derby!

Geplaatst op 4 augustus 2019 • 12:12 • NieuwsClubnieuws

Beste Clubleden,

Het is alweer enige tijd geleden dat UDI’19/CSU en Blauw Geel’38/Jumbo in competitieverband tegenover elkaar stonden. Tijd om clubs weer eens bij elkaar te brengen, tijd voor een derby!

UDI’19/CSU en Blauw Geel’38/Jumbo organiseren de komende vier jaar samen met Rabobank Uden Veghel de Rabo Cup. Een wedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen én om oude bekenden weer eens te treffen onder het genot van een mooie wedstrijd.

Het startschot voor de eerste editie van de Rabo Cup vindt plaats op zaterdag 10 augustus bij sportpark “Parkzicht” in Uden. Volgend jaar zet Blauw Geel’38/Jumbo de deuren in Veghel open voor de derby.

De ambiance zal voor deze eerste editie op “Parkzicht” zonder twijfel geweldig zijn. De wedstrijd is niet alleen voor Uden en Veghel maar voor de gehele regio een blikvanger waar veel publiek op af zal komen. Wie kroont zich in deze eerste Rabo Cup tot winnaar?

Uitnodiging

U bent als Clublid van harte welkom op sportpark “Parkzicht” om deze speciale editie van Rabo Cup te aanschouwen. We verwelkomen u graag bij de aanvang van deze eerste RABO-CUP strijd om 18.30uur op sportpark Parkzicht in Uden.

 

 

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies