2 juli 2019  Pupillenkamp 2019 staat voor de deur!

Geplaatst op 2 juli 2019 • 18:16 • NieuwsClubnieuws

Pupillenkamp 2019 staat voor de deur!

De kampboekjes zijn bezorgd, alle spelletjes zijn uitgewerkt en de tassen zijn ingepakt. Dat betekent dat het Pupillenkamp van Blauw Geel’38 kan beginnen! Aanstaande zondag 7 juli reizen 56 jeugdspelers af naar Bergeijk om er samen met de kampstaf een geweldige week van te maken. Zoals ieder jaar verblijven we in De Willy-Hoeve in Bergeijk, waar alles aanwezig is om tot en met vrijdag 12 juli aan de slag te gaan. Dit jaar zal het thema ‘FIFA Icons Cup’ de rode draad zijn.

Johan Cruijff (Robbert Mols), Marco van Basten (Marco Tielemans) en Ruud Gullit (Patrick van Casteren) hebben enkele bekende oud-voetballers gevonden, die met hun groepje voor de eindzege zullen gaan op de ‘FIFA Icons Cup’. Lothar Matthäus (Björn Callaars), Ryan Giggs (Jos Verwegen), Diego Maradona (Nicky van der Heijden), Steven Gerrard (Sjef Kanters), Thierry Henry (Luuk van der Voet), Peter Schmeichel (Diégo Lambooij), Pelé (Stan Vermeulen) en Filippo Inzaghi (Bob van Dijk) zijn er in ieder geval klaar voor. Zij worden bijgestaan door Yolanthe Sneijder-Cabau (Suzanne van Breugel), Sabia Engizek (Yvonne Verwegen), Sylvie Meis (Manon Boks), Angela van Hulten (Danielle Langens) en Estelle Cruijff (Ramona Krul).

Op het kamp zullen alle teams strijden in het ploegenklassement, maar natuurlijk zijn ook individuele kwaliteiten van groot belang. Er wordt bijvoorbeeld de gehele week hard gewerkt in het atletiekklassement en met scherp geschoten tijdens de penaltybokaal. Natuurlijk is ook sportiviteit van groot belang! Het team dat zich op dat gebied laat zien ontvangt de ‘FIFA Ferenc Puskás Award’, die iedere dag zal worden uitgereikt. Vrijdagavond zullen alle deelnemers (en in het bijzonder de winnaars) in het zonnetje worden gezet.

Via deze weg wil de kampstaf graag nogmaals zijn dank uitspreken aan alle sponsoren, die ieder jaar weer helpen bij de organisatie van het Pupillenkamp. Ondanks de recente inbraak bij Blauw Geel’38 kunnen wij er dankzij deze geweldige steun opnieuw een fantastische week van gaan maken! Ga jij dit jaar niet mee? Zorg dan dat je volgend jaar zeker van de partij bent! Meer informatie is te vinden op onze website en tijdens het aanstaande kamp houden wij iedereen op de hoogte via Social Media.

– Website: www.blauwgeel.nl/pupillenkamp
– Facebook: www.facebook.com/blglpupillenkamp
– Twitter: www.twitter.com/pupillenkamp
– Instagram: www.instagram.com/pupillenkamp

We zien jullie graag aanstaande zondag in Bergeijk!

Sportieve groet,

De Kampstaf

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies