31 mei 2022  Peter’s corner Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 31 mei 2022 • 5:55 • NieuwsClubnieuws

Peter’s corner Blauw Geel’38/JUMBO

Zondag stond het duel met Dongen, waar we maar zelden van winnen overigens, in de schaduw met de activiteiten nadien. Het afscheid nemen van spelers en trainers die gaan vertrekken of stoppen bij de eerste selectie. Een initiatief waar deze club goed in is. Geloof ook zeker dat het bij spelers wordt gewaardeerd en niet alleen om die mega ruiker die hierbij werd overhandigd. De verliespartij tegen de Dongenaren, die toen al zingend onder de warme douche stonden, was al lang vergeten.

Door: Peter Kuijpers

Zelf was ik er helaas niet bij aanwezig. Testte zondagmorgen positief op corona en moest me dus af gaan zonderen. Inmiddels is het verkoudheidje alweer verdwenen. Maar maak de procedure af zoals het hoort. Heel wat afscheid nemers of stoppers, maar Gerard kreeg ze keurig op één foto waar opviel dat de witte sneakers hot zijn momenteel. Heb ze nu zelf ook maar aangeschaft persoonlijk aangemeten door Hadi bij John Verkuijlen, maar dat terzijde. Drie spelers stalen de show bij het afscheid nemen en waren ook lang speler bij Bauw Geel’38. Danny Verbakel maar liefst negen seizoenen en Mark Dobbelsteen acht seizoenen. Sjaak Egmond kwam in het seizoen 2017-2018 en speelde vijf seizoenen voor onze club. Aria Hashemi, Tom Dekkers, Tijn Bosch en Geert Scheepers zien we het volgende seizoen eveneens niet meer terug. Althans niet in de huidige hoedanigheid. Martijn van Kessel gaat overigens ook weg, naar verluidt naar kampioen Vorstenbossche Boys en natuurlijk Bjorn van Haaren de keeperstrainer die met vakantie was. Geert Scheepers was overigens vijf  jaar de rechterhand van trainer Niels. Heerlijke bescheiden knaap met kijk op voetbal we gaan hem en anderen zeker missen.

Midweekjes
Zondag gaat de reis naar Amsterdam. Twitter altijd: de open inrichting Amsterdam. Dat wil ik deze keer voor Freek niet doen. Het is zijn stad waar de club uit zijn hart Ajax resideert. JOS Watergraafsmeer ligt maar een paar kilometer van De Amsterdam Arena. De wedstrijd is overigens alleen nog voor JOS Watergraafsmeer van belang die nog één puntje nodig hebben om nacompetitie te ontlopen er van uitgaande dat Hoogland gaat winnen van Unitas. Voor het kampioenschap wordt het nog bloed spannend deze week met zelfs twee Midweekjes. Woensdag voor O.S.S.’20 het De-javu met Hercules en een dag later speelt Gemert uit bij Dongen. Durf er geen geld op te zetten, maar bij Gemert lijkt de pijp een heel eind leeg. Als Gemert niet promoveert en UDI’19 zou er nog eens bijkomen dan zou dat voor de competitie een meer regionaal karakter gaan geven met heerlijker derby’s. We wachten het rustig af.

Na het weekend komt er nog één corner met veel feitjes en getallen. Daarna gaat de caravan aan de trekhaak weg van het voetbal en zien we elkaar in augustus weer terug.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO