25 november 2021  Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 25 november 2021 • 10:51 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Mooie overwinning voor het eerste elftal van Blauw Geel’38 afgelopen zondag. Wel een leuke ontmoeting met leuke gasten uit Amsterdam. Gehuld in clubkostuum waar het bekende dialect herkenbaar was. Voor het verslag en foto’s verwijs ik jullie elders naar deze mooie clubpagina. Leuk dat JO 23 weer eens won en natuurlijk een proficiat aan de meiden van MO 15 inclusief hun begeleiding die ongeslagen kampioen werden. Zondag naar DEM in Beverwijk waar we natuurlijk drie punten verwachten en dat lijkt niks patserig als je tegen de competitie laatste de degens kruist. Leuk het bericht dat trainer Niels er nog een zevende jaar aan vast knoopt en waarom ook niet.

Door: Peter Kuijpers

Nou eerst een grote felicitatie naar de meiden van MO 15-1 die wonnen met 5-1 van Emplina en mogen zich kampioen noemen van deze eerste klasse. Ongeslagen kampioen dan zet je wel wat neer hulde! Het team bedankt iedereen die aan dit succes de afgelopen zeven jaar meegewerkt hebben. Sponsors Cafetaria de Bunders, Trattoria Di Roberto, Swetex, Rotodyne Covebo en Resifence eveneens bedankt. Daar moet opgedr……nou ja een Fristi dan.

Niels van Casteren verlengt voor het zevende jaar
Het getal 7 lijkt een magisch cijfer te worden. 7th Sunday, een week heeft zeven dagen, De regenboog heeft kleuren, het geluksgetal zeven, zeven sacramenten, zeven chakra’s en tenslotte de relmuis ook wel zevenslaper genoemd. Dus wellicht voldoende redenen voor Niels en Blauw Geel er nog een zevende jaar aan vast te knopen. Je kan er grappen over maken of een serieus tronie erbij opzetten, het is gewoon leuk dat de twee (Blauw Geel’38/Jumbo en Niels zelf) er samen uit zijn gekomen. De trainer uit Herpen wordt hiermee de langstzittende (of staande keur het beiden goed) trainer ooit in de historie van onze club. Hopelijk komt staf ook mee dan houden we vertrouwde gezichten op de bank langs het veld. Ik heb een lijst gemaakt met trainers van de afgelopen zestig jaar. Het cijfer achter de naam is het aantal seizoenen/jaren dat ze actief waren bij Blauw Geel’38.

Ad van den Berg 2
Miel d’Hooghe 2
Mies van Zutphen 2
Ad de Jong 1
Cees Lengers 2+3 was twee periodes trainer bij Blauw Geel’38
Leo Halkes 1
Roel Kattouw 1
Jan van den Heuvel 1
Ben Tap 1
Ad Jansen 2
Jos Timmermans 1,5 Timmermans stopte in december.
Bas Brand 0,5 Bas nam het over van Jos tot einde seizoen.
Wim Verhulst 3
Peter Rovers 1
Peter Hendriks 2
Willy van Sleeuwen 1
Ben van Griensven 3
Cees van den Boogaart 2
Eus Marijnissen/Toon van den Akker 0,5+05 (Eus Marijnissen stopte in december Toon van den Akker nam het van hem over.
Ad Peeters 3
John Meijs 3
Pieter Tuns 3,5
Harrie Blokhuis 3,5 Pieter Tuns viel in omdat Harrie Blokhuis naar Afghanistan moest.
Maarten van Vugt 3
Francois Gesthuizen 2
Erwin van Breugel 3
Niels van Casteren 6

Seniorenvoetbal
JO 23 pakte weer eens in zege. In Venray werd met 2-4 gewonnen van de club met dezelfde naam. Komende zaterdag corona dienende komt EVV Echt naar Veghel. Het Zaterdagteam-2 won met 2-1 van Alblas uit (het zal u niet verbazen) Alblasserdam. Zaterdag uit naar DESK-2 in Kaatsheuvel onder de rook van Lange Jan van de Efteling. Blauw Geel’38 zaterdag-3 won ruim van Oss’20-2 met 2-6. Zaterdag is er een thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht-2 uit Geffen. Zaterdag3 staat momenteel vierde achter koploper Berghem Sport-2. Blauw Geel’38-2 staat eveneens vierde hier is de koploper Achilles Veen-2

Jeugdvoetbal
MO 17 was vrij en speelt komende zaterdag uit bij de meiden van UDI’19 dat tweede staat met één puntje meer dan Blauw Geel’38. De meiden van Blauw Geel’38 bekleden momenteel een vierde plek. JO 13 verloor thuis van JEKA uit Bavel. Zaterdag uit naar het nog puntloze JVC Cuijk. JO 15 won keurig uit bij TOP JO 15 met 1-2. Zaterdag komt Schijndel naar Veghel dat één puntje meer heeft. JO 17 verloor met 2-0 in Breda van Baronie. Zaterdag komt middenmoter Gemert naar Veghel dus wie weet een kansje om van die onderste plek af te komen. JO 19 Verloor ook al en wel van Gemert met 1-3. Gemert staat samen met Kloetingen aan kop van de ranglijst. Zaterdag gaat de reis naar de Lichtstad Eindhoven waar SV Unitas’59 de tegenstander is. De Eindhovenaren staan voorlaatste dus adel verplicht heren. Veel succes allemaal.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2021  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO