18 juni 2018  Peter’s Corner Blauw Geel’38

Geplaatst op 18 juni 2018 • 11:33 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38

De meeste beslissingen in het amateurvoetbal zijn gevallen. Was voor Kliksport zondag in Schaijk bij DAW (torenhoog favoriet) tegen Berghem Sport dat met 1-2 won voor ruim 2000 toeschouwers waar vind je die nog. Ik trof bij DAW nog oud trainer Pieter Tuns die u allen laat groeten. Pieter is trainer bij Sleeuwijk een zaterdag derdeklasser uit het rivierengebied. We gaan met vakantie, maar mits er iets zinnigs te melden valt vullen we dit op deze rubriek aan.

Door: Peter Kuijpers

JO19-1 krijgt allerlaatste kans zaterdag in Delft
We lopen zo langzamerhand tegen het einde van de competitie die voor sommigen op een elastiek begint te lijken. Zeker voor JO19-1 dat alsnog een herkansing krijgt na het knullige verlies zaterdag tegen Bennekom. De getrouwen zullen er voor naar Delft moeten waar DHC de tegenstander is. De JO19-1 van die club ging tegen MOC’17 met 5-3 onderuit. Om die reden treffen de twee teams elkaar in de -The NeverEnding Story- zaterdag om 14.30 uur op Sportpark Brasserkade aan de Sportring 2 in Delft. Het vaandelteam speelde vorig seizoen al tegen DHC voor de competitie.

Hein van den Heuvel overleden
Een hondstrouwe supporter waar door omstandigheden geen necro op deze site heeft gestaan omdat de kaart om wat voor reden ook te laat bij webmaster arriveerde. Ik heb op mijn facebook pagina toch nog een berichtje geplaats met dank voor de grote stroom reacties. Daaruit bleek maar weer eens dat Hein samen met zijn Betty graag geziene gasten waren. Rust zacht Hein we zijn je niet vergeten #rip.

Voorschot op indelingen
Nou klopt daarover het algemeen weinig van die prognoses vooraf, maar in deze zit zeker wel wat logica. Kijk zelf maar www.voetbal247.nl/zo-ziet-de-tweede-en-derde-divisie-er-volgend-seizoen-uit/ Wat opvalt is dat de kandidaten genoemd worden die in aanmerking komen om naar het zaterdagvoetbal overgeheveld te gaan worden. Blauw Geel’38 zit daar (gelukkig) niet bij. Wij zijn een zondagclub en zolang we op die dag naar de Pastoor gaan en niet naar de Dominee, hoeven we daar niet voor te vrezen.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO