7 juni 2018  Peter’s Corner Blauw Geel’38

Geplaatst op 7 juni 2018 • 9:44 • NieuwsClubnieuws

Deze week een afsluitend interview met Niels van Casteren in de Stadskrant en op Kliksport.

Afgelopen zondag naar Prinses Irene – Caesar geweest. Hebben we met Blauw Geel’38 op trainingskamp ooit tegen gespeeld. Langgeleden dat wel. Vooral na rust en verleningen werd het een mooie wedstrijd waar we verschillende Blauw Geel’38 gezichten zagen. Ralf van den Boogaart mocht pas met de verlenging in vallen. Toen kwam wel de voorsprong, toeval bestaat niet zeggen we dan. Deze week een afsluitend interview met Niels van Casteren in de Stadskrant en op Kliksport. Op Kliksport iets uitgebreider in verband met de ruimte. Herpen is en mooi dorpje en de cappuccino, door Niels gemaakt, was heerlijk.

Door: Peter Kuijpers

JIP
Het gezin Emiel van der Sanden werd verblijd (zo schrijf je dat) met de geboorte van JIP. Mieke en Emiel van harte en vergeet hem niet op te geven bij Blauw Geel’38. Oma Ellie (en opa Tiny ) eveneens proficiat. Elly had de scoop van dit verhaal en lazen we in de vroege morgen op Facebook. Mooi en veel gezondheid voor de jonge spruit. (rechtsbenig? Spits?)

JO 19-1 gaat naar Mierlo Hout
Zaterdag een belangrijk competitie toetje voor JO 19-1 dat op Sportpark De Beemd in Mierlo speelt tegen de leeftijdsgenoten van Mierlo Hout. De wedstrijd in traject ‘op weg naar de derde divisie’ begint om 15.00 uur. Het team rekent op uw aanwezigheid en morele steun.

Gemert helaas niet naar de Derde Divisie
Het is Gemert niet gelukt om zich verder te spelen richting de Derde Divisie. Thuis werd er nog gewonnen van Be Quick 1887 met 2-0, maar zondag kregen de mannen van Molenbroek een 5-0 nederlaag aangesmeerd in Groningen. Jammer, zou een mooie derby geweest zijn. JVC Cuijk deed het beter. Thuis verliezen met 0-2 tegen FC Lisse maar uit een 0-3 winst boeken dat is klasse. Het team van trainer Ruud Kaiser (gaat naar Dongen) ziet de tweede divisie naderen en speelt nu tegen Jong Almere City om dit waar te maken.

Jong de Graafschap wellicht niet naar Hoofdklasse
Voetbalclub De Graafschap dubt over het feit om hun beloften uit de Hoofdklasse te halen. De Doetinchemmers zien het team liever spelen in de beloften competitie in verband met de doorstroming van het eerste team. Zoals bekend speelt Anthony van den Hurk uit Veghel bij de superboeren in Doetinchem.

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies