7 november 2023  Peter’s Corner 11

Geplaatst op 7 november 2023 • 16:31 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner 11

Zo we zijn weer geland in de wereld van het normale. Klein jetlagje, maar zondag al weer met velen Harrie Constant uitgezwaaid. Een wereld van verschil met New York, maar zeker niet minder leuk. Blauw Geel’38 verloor schlemielig van Gemert. Het kreeg heel veel kansen maar trok na een 2-1 voorsprong met de rust toch nog een kortste eindje en verloor uiteindelijk met 2-3. Lees het verslag van Antoine op deze site. JO 23 verloor bij EVV Echt na tweemaal op voorsprong te zijn gekomen met 3-2. Was dan niets leuks? Jawel want MO 13-1 won met 1-5 uit bij HVCH en is dus booming de nieuwe competitie ingestapt. Soms zit het geluk in kleine dingen.

Door: Peter Kuijpers

Harrie Constant
Zondag hebben we Harrie uitgezwaaid. Heb hem vele jaren als medisch verzorger mogen meemaken. Nooit op de voorgrond altijd bescheiden zich voor honderd procent bezighoudend met zijn taak. Zeker leuk was dat de oud-trainers Ad Peeters en Pieter Tuns aanwezig waren. Pieter wat gewichtiger, maar zijn humor was er nog altijd. Harrie werkte bij Sligro en wie kan zich er nu op beroepen dat je werkgever een megagroot bord aan de voorgevel hangt bij een 40 jarig jubileum? Sligro deed dat met de tekst: ‘Harrie proficiat  met 40 jaar Sligro’ Heb het hem zondag nog explicit  gevraagd. Hij glunderde bij de toespraak van voorzitter Gerard. Dat allemaal pal voor aanvang van de derby met Gemert. We mogen hopen en deo volente dat we hem nog lang op het sportpark kunnen begroeten.


Harrie en Gerard

Voetbal senioren
JO 23 verloor met klein verschil van 3-2 uit bij EVV in Echt. Vincent legt het uit: “Een grote teleurstelling. We kwamen 0-1 voor door een corner waar Bram binnen kopte. We waren de betere ploeg. Door slordig balverlies komen we achterin in de problemen en maakt EVV 1-1. We maken snel daarna door opnieuw een goede aanval de 1-2. Een voorzet van Flynn op Hadi die scoorde. Daarna een fraaie aanval van EVV en ze scoorde via een mooie goal 2-2. Na rust maakte EVV er 3-2 van. Nog steeds hadden we meer balbezit maar wisten niet echt tot kansen te komen. Erg jammer. Komende zaterdag thuis tegen Dongen” De vrouwen van Blauw Geel’38 delfden het bekende onderspit thuis tegen competitie tweede Olympia’18 uit Boxmeer. Het werd een 0-4 nederlaag. Komende zondag de uitreis naar Juliana Mill. Dit team staat vierde dus een pittige tegenstander. Het wordt een vroegertje want om 10.00 uur gaat de bal rollen in Mill.

Junioren jongens
JO 13-1 verloor uit bij Bennekom met 4-2. Positieve is dat het team in het rechterrijtje leidt met 4 punten. Ter vergelijking koploper OJC Rosmalen heeft 15 punten. Komende zaterdag zie ik geen programma en op 18 november is er de uitreis naar UDI’19 dat nog zonder punten is. Voor JO 14-1 viel er weinig eer te behalen. Koploper Quick1888 won in Veghel met 0-4. Blauw Geel’38 staat nu laatste met twee punten. Komende zaterdag komt het Eindhovense Tivoli naar Veghel. JO 15-1 won zijn tweede wedstrijd in de tweede fase competitie A met 2-6 bij Volharding/Sambeek combinatie. Blauw Geel’38 is hier na twee wedstrijden leider met 6 uit 2. Komende zaterdag komt UDI’19-2 dat nog puntloos is in deze nog prille competitie. JO 17-1 vertrok bij MMC Weert met drie punten. Met 0-3 was dat een mooie zege. Het resultaat is een vierde plek met zeven punten achterstand op koploper Beuningse Boys dat uitgesproken zaterdag naar Veghel komt. Dus dat verschil kan gereduceerd worden naar vier punten. Het vaandelteam van de bovenbouw JO 19-1 speelde met 2-2 gelijk tegen het bezoekende EVV Echt. Dinsdag (7-11) nog naar koploper OJC Rosmalen en op 18 november thuis tegen Kozakken Boys.

Jeugdvoetbal meisjes
MO 13-1 speelde uit in Heesch bij HVCH. Het werd een keurige 1-5 zege. Zoals voor de meesten het begin van de tweede fase dus een goed begin voor Seth, Youri en Lorenzo. Zaterdag thuis en komt uit de Maasbuurt het Lithse NLC’03. De eerst competitiewedstrijd in de tweede fase is niet best begonnen voor MO 15-1. In en tegen Boxtel werd het een stevige 8-2 nederlaag. Zaterdag aanstaande een thuiswedstrijd en komt Deurne op bezoek in Veghel. MO 17-1 begon eveneens met een nederlaag. In Vierlingsbeek werd het een 3-0 nederlaag tegen de combinatie Volharding/Sambeek. Zaterdag komt Nuenen naar Veghel. Met het ene tot nu toe vergaarde puntje zou winst een leuke sprong naar het middenrif kunnen betekenen.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO