14 november 2023  Peter’s Corner 11.

Geplaatst op 14 november 2023 • 14:46 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner 11.

Heel veel doelpunten, maar er is altijd de bekende baas boven baas

Blauw Geel’38/Jumbo haalde zondag met 1-5 uit voor de vierde en grootste uitzege van het seizoen. De Ossenaren waren absoluut kansloos en Maurice vertelde deze corner dat het wel 8-1 had moeten zijn. Verslaggever  Antoine van der Cammen noemde het een superieur optreden en met deze metafoor lijkt niets mis mee. Opvallend was dat oud collega Martijn Schwillens van Kliksport maar 58 toeschouwers telde op de Rusheuvel. Verder zag ik de uitspringende uitslag van JO 12-2 dat bij FC De Rakt met 2-21 wist te winnen in amper een uurtje voetballen. Deze uitslag overigens verpletterde de 10-1 uitslag en winst van JO 15-1 op UDI’19 JO 15-2.  

Door: Peter Kuijpers

De elfde corner dit seizoen op de ‘elfde-van-de-elfde’ geschreven. Kan het nog mooier. Zag op diverse plekken in onze regio of net daarbuiten waar de dorstlustige hoogheden alweer tevoorschijn kwamen. In Kuussegat is dat komende vrijdag het geval. Altijd benieuwd of de prinsen, jeugdprinsen en adjudanten binding hebben met onze club. Vaak is het zo dat ze dat wél hebben. Of natuurlijk onze hockeybroeders van Geel-Zwart die hebben ook met regelmaat wel iemand geleverd. Maar ook de noordelijke bewoners van ons Sportpark: het Barbera gilde, hebben wel degelijk binding met het Veghelse carnaval. Bij de duivenclub en korfbal is of was dat vaak minder, maar ik hoor het jullie zeggen: wie weet aanstaande vrijdag al.

Voetbal senioren
Met een knullige 0-1 nederlaag werd het thuis tegen Dongen voor JO 23 de tweede nederlaag binnen acht dagen. Trainer Vincent baalde als de bekende stier. Vincent: “Ja erg balen, de betere ploeg zijn, meer dan een half dozijn aan kansen bij elkaar gespeeld, maar om te winnen moet je scoren. Volgende week naar Orion, om weer vol voor drie punten te gaan.” De vrouwen verloren met 2-0 bij Juliana Mill. Nooit Gedacht-2 blijft hier leider in de poule. Over twee weken volgt er de uitreis naar Berghem Sport.

Jeugdvoetbal jongens
JO 13 had een vrij weekend althans geen competitievoetbal. Het team staat 7e en zaterdag gaat de reis naar Parkzicht bij UDI19 dat momenteel laatste staat in deze competitie. JO14-1 speelde thuis gelijk tegen het Eindhovense Tivoli met 1-1.  Het team draagt de bekende rode lantaarn en kan zich zaterdag aanstaande verbeteren in Zeelst tegen UNA dat twee plekjes hoger staat. JO 15-1 denderde met 10-1 over UDI’19 en is koploper met negen punten uit drie wedstrijden. Beuningse Boys was voor Blauw Geel’38 JO 17-1 een maatje te groot. Het team Van Ender, Jop en  Jordy ging tegen de Gelderse koploper met 0-3 onderuit.  Blauw Geel’38 blijft wel in de middenmoot hangen. Volgende week gaat de reis naar Oss waar SV TOP de tegenstander is. JO 19-1 had een vrij weekend en speelt komende dinsdag (14-11) uit naar OJC Rosmalen. Blauw Geel’38 staat samen met Gemert op de laatste plek.

Jeugdvoetbal meisjes
MO 13-1 won met 2-0 thuis van NLC’03. Het team staat met vier teams aan kop van de ranglijst met de volle winst uit twee wedstrijden. Zaterdag ‘Dat gaat naar Den Bosch toe’ waar Wilhelmina de tegenstander is. MO 15-1 Won dik van SV Deurne en staat vierde met drie punten. Zaterdag de uitreis naar SBC in Son. MO 17-1 verloor thuis met kleine cijfers van 1-2 van koploper RKSV Nuenen. Blauw geel’38 staat op een voorlaatste zevende plek. Volgende week gaat de reis naar MVV/Fortuna-Sittard combinatie in de Geuselt in Maastricht.

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO