31 december 2023  Noordkade Uitjes zaalvoetbaltoernooien succesvol verlopen.

Geplaatst op 31 december 2023 • 18:34 • NieuwsClubnieuws

Noordkade Uitjes zaalvoetbaltoernooien succesvol verlopen.

De jeugdspelers van Blauw Geel 07 tot en met 015 hebben deze kerstvakantie weer kunnen deelnemen aan het Noordkade Uitjes zaalvoetbaltoernooi in het Zwijsen. Het zaalvoetbal is dus weer terug en meer dan 270 kinderen hebben daarvan kunnen genieten. Helaas was het de afgelopen jaren niet mogelijk om het toernooi te organiseren, dit had te maken met Corona maar ook met het wegvallen van de organisatie (ZVV e.a.).

We kijken terug op 4 sportieve dagen waarbij er veel strijd is geleverd door onze jeugdspelers. De spelers van alle teams (jongens en meiden) hadden de mogelijkheid om zich op te geven voor het toernooi en de organisatie heeft getracht om de spelers in te delen in teams die ongeveer even sterk zouden moeten zijn. Spelers van selectieteams en recreatieve teams (zowel meiden als jongens) speelden dus samen en dat leverde vele mooie wedstrijden op. Het was leuk om te zien dat er veel saamhorigheid was bij deze teams maar ook bij de supporters op de tribune.

Gelukkig zijn er veel trainers, ouders en begeleiders die meegeholpen hebben tijdens deze toernooien. Het was een behoorlijke opgave om voldoende vrijwilligers te vinden maar wij zijn blij met de inzet van iedereen. Met name de mensen die drie of zelfs vier dagen actief waren voor onze vereniging zijn we erg dankbaar, zonder jullie was het onmogelijk geweest om te zaalvoetballen.

Wij gaan als organisatie de toernooien nog evalueren maar we zijn gemotiveerd om deze toernooien weer jaarlijks terug te laten keren. Wij staan uiteraard open voor feedback van alle deelnemers en vrijwilligers en we hopen dat we ook volgend jaar weer kunnen rekenen op jullie hulp.

Wij wensen iedereen een sportief 2024!

Jimmy, Ralph en Marco

Reacties: technischhartjeugd@blauwgeel.nl

PS: Mike, Freek en Viggo super bedankt voor jullie hulp.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO