2 januari 2023  Nieuwjaars receptie Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 2 januari 2023 • 16:13 • NieuwsClubnieuws

Nieuwjaars receptie Blauw Geel’38/JUMBO

Op zondag 01 januari 2023, na 2 jaar geen receptie i.v.m. Corona, verwelkomde de voorzitter Edwin van der Boom de leden en gasten! Een speciaal welkom aan Prins Leon de Urste, adjudanten Bas & Niels. Ook een speciaal welkom aan Leo en Desiree Rijkers, 40 jaar sponsor van de veteranen met Rijkers Naaimachines. De afgelopen 2 jaar was dank zij de inzet van veel vrijwilligers mogelijk geweest om de jeugd te laten trainen en onderling wedstrijden te laten spelen. Ook de corona gebruikt om vele onderhoudswerkzaamheden, zoals in de kantine, kleedlokalen, ballenruimte en schilderen van kleed accommodatie en diversen!

Op 27 maart werd een herdenking gehouden op het hoofdveld voor de overledenen tijdens de corona tijd! Nogmaals benoemde de voorzitter deze leden te weten: Toon van de Laar, Jaap Rinkel, Jan Swinkels, Jaap Rinkel, Sjef van Nunen, Noud Peters, Jan van de Laar, Johann Hoekstra, Ad Beekmans, Anton Schilders, Harrie Hendriks, Tonny van de Wetering, Bert Brusselers en Karel van Eerd.

Een groot applaus werd gegeven als dank aan bovengenoemde overledenen.

In het komend jaar staan weer worden verbeteringen en aanpassingen mogelijk gemaakt o.a. Lichtinstallaties aanpassen naar LED. Een speeltuintje wordt komende week geplaatst, met dank aan de Supportersvereniging, Businessclub, de Kuussegatters .Een stellage achter het hoofdveld met sponsordoeken. Een sharepoint voor alle documenten met een app, om onze communicatie intern te verbeteren.

M.b.t. het voetbal werd de dames/meisjes afdeling uitgebreid naar ca. 200 voetballende meiden. De jeugdafdeling en  facilitaire club werden bedankt voor goed floreren van de vereniging. Aan Coaches en trainers worden meer faciliteiten geboden om zich beter te ontwikkelen onder leiding van Claus Foederer als hoofd jeugdopleidingen.

De voorzitter had lovende woorden over de seniorenteams. Ook het vaandelteam maakt een mooie periode door met 3e plaats in de competitie en speelt op 12 januari voor de beker tegen FC Utrecht. De trainer Niels van Casteren van het vaandelteam gaat de club verlaten na 7 jaar.

Voor U allen een gelukkig, gezond en sportief 2023!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO