4 mei 2016  Vrijwilligers JUMBO-toernooien en extra info!

Geplaatst op 4 mei 2016 • 9:36 • SeniorenJuniorenPupillenDames

Op 12 juni a.s. wordt wederom het JUMBO-toernooi gehouden. Teams vanuit heel Nederland gaan dan weer onderling de strijd aan voor de hoogste eer maar nog meer om er een oergezellige dag van te maken. Dit alles kan natuurlijk alleen maar als wij dit als vereniging volledig faciliteren in middelen maar ook mankracht. Middels dit bericht doe ik dan ook een oproep aan eenieder die deze dag wat uurtjes ter beschikking heeft, om als vertegenwoordiger van BlauwGeel de organisatie van het toernooi te ondersteunen met hand- en spandiensten. Stuur even een berichtje met beschikbare tijden aan facilitairezaken@blauwgeel.nl of bel even naar 06-52593651.

Ballen

Als de balans van dit seizoen wordt opgemaakt dan missen wij in onze registratie nog steeds een aantal ballen, naast de ballen die in reparatie zijn en de ballen die zijn kwijtgeraakt tijdens trainingen en wedstrijden. Het kan dus zijn dat er nog teams zijn die ballen in hun bezit hebben en middels dit bericht dan ook het verzoek om deze op korte termijn in te leveren zodat wij het nieuwe seizoen weer met een sluitende registratie kunnen beginnen.

AED

De laatste oproep voor deelname aan de AED-cursus heeft niet geresulteerd in extra aanmeldingen wat dan ook betekent dat er geen nieuwe cursus gestart gaat worden. Wel zal binnen afzienbare tijd de herhalingscursus gestart worden waarbij instroom van eerdere aanmeldingen meegenomen zal worden.

Alvast bedankt, Willy de Poorter

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO