15 juni 2017  Voetbal.nl App en wedstrijdzaken App

Geplaatst op 15 juni 2017 • 17:45 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Beide boven genoemde Apps worden zeer belangrijk m.b.t. het verwerken van de wedstrijdgegevens en de controle van je spelerspas, die ook via je mobiele telefoon zal gaan verlopen. We kunnen er niet omheen want in het nieuwe seizoen zal iedereen die voetbalt er mee te maken krijgen. Beide apps zijn te downloaden via Play Store je moet een account aanmaken dat moet gekoppeld zijn aan het mailadres wat in Sportlink is actueel is. Bij sommige spelers staat nog een mail adres van de ouders of een oud mail adres, wat nooit is gewijzigd. Het is dus zaak dat je dit verifieert of je juiste mailadres actueel is. Stuur hiervoor een mail naar ledenadministratie@blauwgeel.nl dan wordt dit nagekeken en je krijgt een mail terug of je geeft mee je juiste mailadres mee door, dit wordt dan ook bevestigd.

Als het goed is wordt er een verwijzing gemaakt naar een tekst van de KNVB waar heel het verhaal nog eens wordt uitgelegd. Bovenstaand zijn in ieder geval de eerste stappen die je kunt en moet ondernemen, om het nieuwe seizoen te kunnen spelen.

Toevoeging Apps.

Er is een mail uitgegaan naar alle bekend zijnde mailadressen in Sportlink. Krijgen jij of je ouders geen mail, dan is er geen mailadres bekend of geen juist mailadres bekend. Het is zaak dan een mail te sturen naar: ledenadministratie@blauwgeel.nl met vermelding van je mailadres. Het moet een persoonlijk mailadres zijn, anders kun je geen account aan maken.

Dit geldt voor alle actieve spelers vaan Senioren tot en met de Jeugd.

De Ledenadministratie

Met vriendelijke groet, Peter van Ravenstein

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO