27 oktober 2013  Richtlijnen uitgifte materialen en gebruik accommodatie

Geplaatst op 27 oktober 2013 • 12:51 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Deze richtlijnen gelden vanaf 21 oktober 2013 en vervangen alle eerdere afspraken.

Teneinde onnodige discussies tijdens met name de trainingsavonden te voorkomen zijn er eenduidige richtlijnen opgesteld waar het de uitgifte van materialen maar ook het gebruik van de accommodatie betreft. Wij gaan er vanuit dat dit door eenieder gerespecteerd gaat worden en dat elke mogelijke suggestie tot verbetering direct maar vooral duidelijk wordt gecommuniceerd naar betreffende bestuursleden.

  1. Aantal te verstrekken trainingsballen is niet gelimiteerd. Mocht in praktijk blijken dat we te weinig ballen hebben dan zal deze regel bijgesteld worden.

  2. Met uitzondering van de selectie elftallen worden er maximaal 3 ballen verstrekt bij zowel uit – als thuiswedstrijden.

  3. Materialen worden alleen verstrekt aan de leider/trainer van het betreffende elftal en met ingang van nu wordt er voor elke verloren bal € 30,00 in rekening gebracht. Als hier niet aan voldaan wordt gaat dit gevolgen hebben voor de komende trainingen.

  4. De trainingstijden dienen te allen tijde gerespecteerd te worden. Met name bij de late trainingen kan het niet zo zijn dat teams pas om 21.45 uur het veld verlaten.

  5. De kleedlokalen moeten na afloop van de training netjes opgeruimd en schoon achter gelaten worden.

  6. Als men klaar is met douchen en omkleden dient men direct de kleedkamer te verlaten om te voorkomen dat de materiaalmensen onnodig hierop toe moeten zien.

Voor de late trainingen betekent dit dat om uiterlijk 22.00 uur alles op slot gaat !!

Namens het hoofdbestuur:

Coen van Dijk
Willy de Poorter
Frans Scheepers

Verzoek aan de materiaalverzorgers om de registratielijst in voorkomende gevallen duidelijk in te vullen!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO