20 juni 2012  Pupillen kampnieuws “Champions League”

Geplaatst op 20 juni 2012 • 11:36 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Hallo iedereen!

Inmiddels nog maar 2 weken voor de start van het Pupillenkamp van 2012! Een paar weken geleden hebben we hier gemeld dat we het thema nog even geheim wilden houden. Inmiddels zijn alle boekjes bij de deelnemers bezorgd en kunnen we ook hier met een gerust hart het thema bekend maken:

Het thema van 2012 zal zijn: CHAMPIONS LEAGUE

Een thema wat jullie als echte voetballers natuurlijk enorm aanspreekt. Zoals gezegd zijn de boekjes inmiddels bezorgd bij de deelnemers. Lees deze goed door want daar staat voor jullie allemaal nog veel meer informatie over het kamp in. Alles wat je mee moet nemen staat er bijvoorbeeld in vermeld, maar er staat ook in wat je juist niet nodig hebt.

Tot slot nog even een bericht voor de kinderen die niet mee gaan op kamp maar ondertussen spijt hebben gekregen dat ze zich niet hebben opgegeven. We hadden 1 reserve, en die heeft ondertussen al het bericht gekregen dat hij mee mag. Dit betekend dus dat we geen kinderen meer op de reservelijst hebben. Mocht het leuk vinden om op kamp mee te gaan dan kun je jezelf dus nog aanmelden als reserve.

Groeten namens de hele kampstaf, Marco Tielemans

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO