30 juni 2016  Pupillenkamp: Nog maar drie weken

Geplaatst op 30 juni 2016 • 11:04 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Beste kampspelers,

Inmiddels nog maar zo’n drie weken te gaan en dan is het zover! Dan start het Pupillenkamp van Blauw Geel weer. We hopen dat jullie er al net zoveel zin in hebben als wij. We hopen ook dit jaar weer op een sportieve, gezellig en zonnige kampweek. We zijn in ieder geval weer met 56 kampspelers en 20 kampleiders: een volle en gezellige bak dus! Een aantal van de kampleiders is deze week alvast even een kijkje gaan nemen bij de Willyhoeve in Bergeijk: het kampgebouw, de velden en het bos zijn helemaal klaar voor onze komst!

Pupillenkamp_2016_5Pupillenkamp_2016_1

Alle kampspelers krijgen volgende week een kampboekje door ons thuis bezorgd. In dit kampboekje vertellen we meer over het kampthema van dit jaar. Ook vind je terug in welk team je bent ingedeeld, en wie je teamleider is geworden. Tenslotte lees je in het kampboekje alles wat je verder moet weten: de dingen die je mee moet nemen, de dingen die je vooral thuis moet laten, en belangrijke andere informatie over het kamp.

Pupillenkamp_2016_2We hopen dat jullie met dit kampboekje helemaal goed voorbereid op het Pupillenkamp aan komen. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar pupillenkamp@gmail.com.

Pupillenkamp_2016_3We houden je ouders tijdens het kamp volledig op de hoogte van het reilen en zeilen in Bergeijk via onze website: www.blauwgeel.nl/pupillenkamp. Ook onze Facebook pagina houden we up-to-date, dus zeg maar dat je ouders hem alvast liken, dan ontgaat ze zeker niks! Tot slot: mocht je nog iemand kennen die alsnog graag mee zou willen op kamp, vraag dan of diegene contact met ons opneemt via pupillenkamp@gmail.com. We zijn namelijk altijd nog op zoek naar spelers voor op de reservelijst, in het geval iemand voor of tijdens het kamp mocht uitvallen. Tot op 24 juli in Bergeijk!

Het aftellen is begonnen.

Pupillenkamp_2016_4Groetjes namens de kampstaf,

Pim Keurlings

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO