21 augustus 2015  Openingswoord van de voorzitter

Geplaatst op 21 augustus 2015 • 8:19 • SeniorenJuniorenPupillenDames

Beste blauwgelers,

Ook in de vakantieperiode wordt er flink gewerkt bij Blauw-Geel’38/Jumbo! Terwijl de meeste van onze leden vakantie aan het vieren zijn, wordt er bij Blauw Geel volop gewerkt om alles weer in orde te maken voor het nieuwe seizoen. De materialen worden gecontroleerd en indien noodzakelijk gerepareerd, er wordt onderhoud gepleegd op de velden, de indeling van de teams wordt uitgewerkt, de wedstrijden worden ingedeeld, trainingsschema’s worden uitgewerkt en nog veel en veel meer wordt er achter de schermen voorbereid om het nieuwe seizoen weer fris en vol goede moed te beginnen.

De komende weken wordt er ook nog hard gewerkt door CSC en onze facilitaire dienst om het nieuwe kunstgrasveld speelklaar te maken. Vanaf medio augustus beschikken we over een 3e kunstgrasveld inclusief een extra trainingsruimte. Deze uitbreiding zal er voor zorgen dat er meer teams het gehele seizoen kunnen voetballen en trainen. Een enorme verrijking voor onze club en een verademing voor velen!

Voor degene die het nieuwe veld nog niet hebben bekeken, het nieuwe veld inclusief verlichting ligt op de plek waar voorheen het trainingsveld “veld 8” lag. Geweldig zoals het er nu al bij ligt. Maar dit is niet het enige wat nieuw is! Dankzij de actie van beide Jumbo supermarkten in Veghel beschikken we over bijna 400 nieuwe ballen. Alle Jumbo klanten/spaarders en Jumbo wil ik namens alle leden hiervoor heel hartelijk danken.

Zoals jullie al gemerkt hebben proberen wij er alles aan te doen om al onze leden zo goed en plezierig mogelijk te laten voetballen in een optimale onderlinge verstandhouding waarbij recreatie en prestatie hand in hand gaan. We proberen randvoorwaarden te scheppen waarbinnen alle betrokkenen (spelers, speelster, trainers, leiders, vrijwilligers, etc.) optimaal in de club kunnen functioneren, met als resultaat dat iedereen met veel plezier kan presteren.

En presteren dat kunnen we….. Elk jaar weer opnieuw zijn er vele kampioenen, of het nou een titel, een beker of een toernooi is, er wordt jaarlijks heel wat gevierd.

Ook afgelopen jaar hebben we met ons Vaandelteam historie geschreven. Door het bereiken van de halve finale zijn we geplaatst voor de KNVB beker. Nooit eerder in de geschiedenis hebben we dit weten te bereiken. We beginnen het toernooi thuis tegen Scheveningen op 26 augustus.

Ons Vaandelteam heeft ook dit jaar tot aan het einde meegestreden voor het kampioenschap maar helaas moesten we een paar wedstrijden voor het einde afhaken en het jaar afsluiten met een zeer verdienstelijke 6e plek.

Terwijl ik dit voorwoord schrijf is het half juli en begint het bij mij al weer te borrelen. Onze jeugdopleiding is weer voorzien van goede trainers, begeleiders en coördinatoren die staan te popelen om weer te beginnen. We zijn nog wel om zoek naar vrijwilligers om enkele teams in de jeugd te begeleiden, materiaalmannen, en mensen die onze vereniging willen helpen d.m.v. hand- en spandiensten. Ik wil dan ook iedereen vragen om te informeren in zijn/haar omgeving of er belangstelling is om onze Blauw Geel familie te komen versterken. Ik reken op jullie! 

Over een paar weken zal er weer beweging gaan komen op het sportpark en gaan er teams beginnen aan de voorbereiding. Ieder op zijn eigen manier met het beste voornemen. Deze gedachte geeft een goed gevoel en laat mijn voetbalhart sneller kloppen. Ik heb er weer zin en kan wederom niet wachten tot het seizoen begint. Laten we er met z’n allen weer een geweldig seizoen van maken waarbij we maximaal kunnen genieten van onze gezamenlijke passie die voetbal heet. Tot slot wil ik namens het bestuur iedereen hartelijk bedanken die in het verleden een bijdrage hebben geleverd en iedereen heel veel succes maar bovenal heel veel plezier toewensen in het komende seizoen.

Met sportieve groet,

Frank Pulles

Voorzitter Blauw Geel ‘38/Jumbo

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO