11 november 2017  OPEN DAGEN 2017 BLAUW GEEL ‘38

Geplaatst op 11 november 2017 • 15:28 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Beste ouders/verzorgers,

We hebben al weer 3 van de 6 Open Dagen achter de rug van het kennismakingsproject. Onderstaand treft u het programma aan voor de laatste weken. Tevens verwijzen we u naar het digitale inschrijfformulier als uw kind daadwerkelijk lid wil worden. Dit formulier dient u uiterlijk op 9 december 2017 in te leveren. Let op de procedure van inschrijven: U dient het formulier op de website compleet in te vullen, te printen , te ondertekenen en in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat ; de contributie voor het huidige (kortere) seizoen bedraagt € 60,-. Tot en met 9 december kan iedereen in principe vrijblijvend deelnemen aan de Open dagen.

Natuurlijk zijn we voor de nieuwe leden ook op zoek naar leiders en trainers. Meldt u aan om dit geweldig dankbare werk samen met alle andere Blauw Geel vrijwilligers op u te nemen. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat u onvoldoende voetbalkennis heeft want het omgaan met de kinderen is het belangrijkste. Bovendien kunt u voor informatie terecht bij andere vrijwilligers en/of de groepsleiders. In december 2017 en/of januari 2018 wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor de begeleiders van onze nieuwe jeugdteams.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hebt u wensen met betrekking tot de teamindeling van uw kind maak die dan kenbaar bij de betreffende vertegenwoordiger van het jeugdbestuur. Wij zullen dan trachten om binnen onze mogelijkheden hiermee rekening te houden. Leeftijd is in eerste instantie maatgevend omdat wij hier ook rekening moeten houden met de KNVB-richtlijnen.

  • Zaterdag 18 november : 4de open dag

Nadere informatie over clubkleding en voetbalschoenen.

  • Zaterdag 25 november: 5de open dag

Mogelijkheid om het inschrijfformulier in te leveren (let op de procedure).

  • Zaterdag 2 december : activiteit i.v.m. Sinterklaas (informatie op de website)
  • Zaterdag  9 december:  6de en tevens laatste open dag.                                     Laatste mogelijkheid om het inschrijfformulier in te leveren( let op de procedure).
  • Zaterdagen  16 december onderlinge training.  De teamindeling wordt  bekend gemaakt (kijk op de website voor eventuele afgelastingen).

    Zaalvoetbal: 6, 13, 20  en 27 januari; 3 februari. Na carnaval: COMPETITIE

Tot zover deze informatie. Hebt u nog vragen neem dan gerust contact op met

Herman de Wilde (pupillencoördinator), tel. 366988, hermandewilde@home.nl

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO