18 december 2013  Nieuwe tijden met nieuwe gezichten

Geplaatst op 18 december 2013 • 20:58 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Ad en Ineke …. BEDANKT! Na ruim 7 jaar is er in ons fraaie clubhuis, een nieuwe bezetting. Natuurlijk zijn er al mensen die dit wisten, weten of zelfs hebben ervaren. Inmiddels is meer duidelijkheid voor het bestuur, die op onderstaande wijze de leden informeert.
Ad en Ineke vd Vorstenbosch hebben sinds jaar en dag, zo’n 7,5 jaar, in volle overtuiging en met inzet ons clubhuis weten te bedienen. Daar hebben we allemaal ook onze herinneringen aan. In en met overleg hebben Ad en Ineke zelf besloten om het afgelopen weekend, hun laatste weekend in het clubhuis te laten zijn en is er een slot gekomen aan hun werkzaamheden in ons eigen home. 

Het spreekt voor zich dat op een gepaste wijze, en natuurlijk in overleg met Ad en Ineke, nog een moment komt om deze lange periode waardig af te sluiten en ieder de gelegenheid zal hebben hen nog even in het zonnetje te zien en dank te zeggen. We komen hier later nog even bij u op terug, zo bespraken wij met Ineke. Nu al wil ik een woord van dank namens de totale BlauwGeel-gemeenschap overbrengen aan Ad en Ineke voor inzet en betrokkenheid.

Jullie zijn BlauwGelers voor altijd….. dank daar voor! 

Manuela en Lisbeth…. zijn het nieuwe gezicht

Ook voor de opvolging van het vertrekkend echtpaar is al een invulling tot stand kunnen komen. Niet alleen blijven alle andere bekende gezichten u bedienen maar ook zijn Manuela Kuijpers en Lisbeth van Lankveld, bereid gevonden om deze toch zware en belangrijke taak op zich te nemen. Beide dames hebben naast hun diversiteit aan ervaringen waaronder horeca, ook een ruime ervaring bij onze club. Tenslotte waren zij het, die bij de thuiswedstrijden van het vaandelteam al de bar wisten te runnen in de business ruimte. Daarnaast, en zeker niet minder belangrijk, zijn het twee ‘echte blauwgelers’. De beide dames zijn getrouwd en hebben kinderen, die ook op hun beurt al weer in de jongste jeugd van onze club spelen en je kunt ze dan ook beide zien als een ‘blauwgeel-voetbalvrouwen’. 

In de laatste dagen is er veel geschakeld geweest en inmiddels is duidelijk dat Manuela en Lisbeth, beide, m.i.v. de Kerstborrel voor Vrijwilligers op donderdag 19 december, zelf het clubhuis gaan ‘bestieren’. Als een van de vele vrijwilligers kun je dus donderdag 19 december, alvast kennis met hun maken in jouw eigen clubhuis op ons sportpark.

Manuela en Lisbeth, namens de BlauwGeel-familie….. heel veel succes!

Namens het bestuur, Vincent van Liempt

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO