18 mei 2014  Meisjes C1 Kampioen

Geplaatst op 18 mei 2014 • 14:46 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Voor het eerst in de geschiedenis  van Blauw Geel’38/Jumbo is een juniorenelftal  kampioen geworden en dat nog wel juist in het 75 jarig jubileumjaar. Vele ouders, familieleden en kennissen waren op deze prachtige zaterdagmiddag naar het PWA sportpark gekomen. Langs het hoofdveld en op de tribune was het dan ook een gezellige drukte.   De meiden maar ook tal van supporters op de tribune waren gespannen. De wedstrijd kwam dan ook moeizaam op gang en het aantal kansen was  beperkt. De opluchting was dan ook groot toen de 1-0 gescoord werd door Anke.  De verdediging gaf weer eens niks weg en zo konden we met de 1-0 voorsprong de rust in. In de 2e helft gingen we beter van start. We konden OSS’20 meteen onder druk zetten. Na een mooie pass van Lynn kon Sanne de 2-0 scoren. Hierna was de wedstrijd gespeeld en konden we zelfs de voorsprong uitbouwen naar 4-0 door goals van Kayleigh en Zoe.  Vlak voor tijd kreeg Kayleigh een publiekswissel als dank voor de afgelopen jaren. Als gevolg van een verhuizing gaat ze in Eindhoven voetballen. Toen echt het laatste fluitsignaal viel stond jeugdvoorzitter Coen van Dijk en groepsleidster Ellen Kortekaas  al klaar met de bloemen en waren er vanzelfsprekend lovende woorden. Meisjes C1 kan dan ook terugkijken op een geweldig seizoen. De begeleiding van dit team heeft er een echt team van gemaakt, waarbij ook gezelligheid niet vergeten werd. Dank ook aan slagerij Pennings die al jaren sponsor is van ons hoogste meidenteam.