8 juni 2015  Leuke afsluiting seizoen voor Blauw Geel D5 !

Geplaatst op 8 juni 2015 • 13:18 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Blauw Geel ’38 D5 heeft het seizoen op een leuke manier kunnen afsluiten. Op vrijdagavond werd het team uitgenodigd door de KNVB om de wedstrijd van het Nederlands elftal bij te komen wonen in de Amsterdam Arena. Het was een mooie wedstrijd maar Nederland wist helaas niet te winnen, het was wel een leuke wedstrijd en ook D5 wint niet altijd (je kan niet alles hebben). Na een korte nacht waren (bijna) alle spelers weer fris en fruitig op het voetbalveld van SCMH te vinden voor het laatste voetbaltoernooi. Ondanks de korte nacht werd er toch een mooie derde plaats bereikt en met name het prachtige doelpunt van Xander was geweldig.

IMG_7552

Daarna lekker samen eten bij Subway Veghel, deze lunch werd ons aangeboden en daarvoor willen wij Paula nogmaals hartelijk bedanken !! Daarna gezamenlijk naar Karting Uden voor een leuke en spannende race waarbij Niels van de Rijdt heer en meester was op de baan.

IMG_7556

Het was een leuke dag en daarmee sluiten we het voetbalseizoen af. Nieuws over de nieuwe indeling zal nog volgen. Blijf voetballen in de vakantie en tot volgend seizoen. Bedankt ook aan alle ouders voor de leuke attentie voor de leiding van het team ! Groeten Marco.

NL USA

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO