22 november 2017  Leden van onze vereniging kunnen met korting kaarten bestellen voor de KNVB bekerwedstrijd PSV – VVV-Venlo

Geplaatst op 22 november 2017 • 22:31 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Beste voetballiefhebber,

Als zij bestellen met de couponcode BLAUW GEEL38 betalen ze slechts € 7,50 per kaart.

Bestelprocedure

Leden kunnen zelf hun kaart(en) bestellen via PSV.nl/verenigingsactie. Uitsluitend via deze link en met de couponcode BLAUWGEEL38 profiteren leden van het kortingstarief. Bestellen kan tot en met woensdag 6 december. Daarna verwerkt PSV Kaartverkoop alle reserveringen per vereniging en worden deze gezamenlijk ingedeeld op de tribune. Uiterlijk een week voor de wedstrijd worden de e-tickets per e-mail toegestuurd aan de bestellers.

Info voor leden

Belangrijk voor de leden: alleen door te bestellen via bovenstaande link en het invullen van de code kan de korting worden verstrekt en worden de deelnemende leden bij elkaar geplaatst. We hebben onderstaand nieuwsbericht samengesteld voor de communicatie aan de leden van SV Blauw-Geel ’38. Communiceer dit aan je leden, zodat zij kunnen profiteren van deze actie. Neem voor vragen contact op met PSV Kaartverkoop op 040 2505 505 (optie 1) of kaartverkoop@psv.nl

Graag tot ziens in het Philips Stadion!

Voor € 7,50 naar PSV – VVV-Venlo

Als lid van SV Blauw-Geel ’38 kun jij met korting naar de bekerwedstrijd PSV – VVV-Venlo op woensdag 20 december om 18.30 uur in het Philips Stadion.

Bestel online!

Bestel via PSV.nl/verenigingsactie met korting je kaart(en) voor dit bekerduel. Jij betaalt slechts € 7,50. De korting geldt uitsluitend als je bestelt via bovenstaande link en met de couponcode BLAUW GEEL38. Bestellen kan tot en met woensdag 6 december. Alleen door te bestellen via bovenstaande link en het invullen van de code kan de korting worden verstrekt en worden de deelnemende leden bij elkaar geplaatst.

Tickets per mail

PSV Kaartverkoop verwerkt alle reserveringen per vereniging, zodat deze gezamenlijk kunnen worden ingedeeld op de tribune. Uiterlijk een week voor de wedstrijd ontvang je je ticket per e-mail. Na je bestelling ontvang je wel een bestelbevestiging, maar je ticket volgt dus later.

Veel plezier bij de wedstrijd PSV – VVV-Venlo.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO