6 juni 2015  Jumbo ballenactie succesvol

Geplaatst op 6 juni 2015 • 9:39 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Nog maar zo’n 3,5 week geleden is de actie bij de Veghelse Jumbo-winkels op de Boekt en op de Bunders aan het draaien, maar nu al zijn de resultaten fantastisch te noemen. Fantastisch omdat de resultaten voor de club enorm zijn en natuurlijk zijn wij onze hoofdsponsor dankbaar voor deze belangrijke actie. De actie zelf ziet u direct in de winkel. Direct na uw aankoop krijgt u GRATIS de bekende gele munten bij de kassa’s en vervolgens kiest u zelf voor welke teams u de voetballen het liefste ziet door uw GRATIS gele munten in de daarvoor bedoelde buizen te laten vallen. U heeft samen, op de Boekt(bedrijfsleider Eric) en de Bunders(bedrijfsleider Ton), al zo’n 200!! ballen voor onze club weten te sparen en daar zijn we blij mee en kijken we graag en vol verwachting uit naar het fantastische vervolg!

JUMbo aktie

Voor u als consument heeft Jumbo extra mooie prijzen. Wekelijks is er een heus en origineel shirt van BlauwGeel te verdienen en ook zijn er wekelijks schitterende Nike voetballen te winnen. Dat laatste doet u door uw kassabon te voorzien van naam en telefoon nummer en deze doet u in de daarvoor bestemde brievenbus. Wekelijks worden hieruit de winnaars gekozen die hun mooie prijs in ontvangst mogen komen nemen.

Jumbo_actie

Op 5 juni konden we ook als club de winnaars feliciteren en op de foto zetten. Bedrijfsleider Eric van de winkel op de Boekt, voorziet de winnaars ook nog eens van een fleurige bos bloemen om het allemaal nog feestelijker te maken. De actie loopt nog ruim 4 weken, dus kunt u nog alle (gratis)steun geven aan ons en uw BlauwGeel. U helpt daarmee onze jeugd die nodig van nieuwe training- en wedstrijdballen dienen te worden voorzien. De 5e juni waren er een 7-tal prijswinnaars even bijeen in de winkel aan de Boekt. Goed gestemde klanten van de winkel uit zowel Erp als Veghel, waren graag even extra gast in de winkel. Prijswinnaars proficiat en namens de club bedanken wij u en al die andere JUMBO-FANS!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO