27 april 2016  Joost Vlassak een terecht Lid van Oranje

Geplaatst op 27 april 2016 • 9:04 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Joost Vlassak kort na zijn verkregen onderscheiding. Benoemingen voor hardwerkende vrijwilligers in onze gemeente kende weer bekende gezichten. Joost Vlassak kreeg als grote animator en leider/bestuurder, binnen onze club, vandaag de versierselen opgespeld van burgemeester mr. Ina Adema. Met dank aan Kliknieuws(2 foto’s en een stukje tekst) en (ook 2 foto’s) van Mooi Veghel, hebben we voor de trouwe Veghelse schare, toch een melding kunnen maken van deze bijzondere gebeurtenis. Na zijn grote en brede functies te hebben kunnen zien, weten wij vooral wat Joost binnen “zijn’ Blauw Geel” heeft gedaan. Al in 1980 zette hij de eerste schreden op het PWA en was niets hem teveel. Al in 1988 had Joost zijn eerste succesje. Het in verval geraakte sportkamp, werd door nieuw leven in geblazen…. En met succes. Nog steeds gaan er jaarlijks tientallen kinderen een weekje sporten en slapen, buiten de gemeente grenzen. Joost heeft nog altijd ook zitting in de kampstaf. Dat Joost ook groepsleider is geweest bij de D, E en F-pupillen, zullen meer mensen weten. In deze tijd heeft hij, naar verluid, ook onze huidige voorzitter, Frank Pulles, onder zijn hoede gehad.

Joost Vlassak_lintje2016_4Maar ook het bekende Taartentoernooi kreeg extra en nieuwe impulsen onder zijn bezielende leiding. Het aantal jeugdleden heeft in zijn latere periode als voorzitter van de jeugdafdeling, een enorme vlucht weten te krijgen. Die bestuurstaak ligt inmiddels bij zijn opvolger, Coen van Dijk. Ook heeft Joost meerdere jaren aktief bijgedragen aan de jeugdloterij en nog altijd, misschien wel mooiste van deze mooie c.v. is, dat Joost nog steeds BlauwGeel met ondersteunende taken is bij blijven staan en staat. Dat Joost meer dan terecht deze onderscheiding heeft mogen ontvangen, bewijst het kleine lijstje wat wij bij Kliknieuws konden pakken.

Joost Vlassak_lintje2016_1Van 2002 tot heden: bestuurslid Sint Nicolaas Comité Veghel

Van 2013 tot heden: trainer loopgroep Wijbosch

Van 2014 tot heden: penningmeester Stichting Krollenloop Veghel

Van 1980 tot heden: veelzijdig vrijwilliger bij Voetbalvereniging Blauw Geel ’38

Van 2013 tot heden: penningmeester Boerenbruiloftcommissie 

Decorandus beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veel enthousiasme. Als hij iets regelt, dan regelt hij het goed. Hij denkt in oplossingen, niet in problemen en is een verbinder die zowel jongeren als ouderen aanspreekt.

Joost Vlassak_lintje2016_3Rechts voor onze Joost

Samen met je vrouw Marie Jose, willen we graag van harte feliciteren met deze welverdiende onderscheiding. Geniet ervan….. en graag blijven we je zien bij de diverse BG activiteiten! Proficiat namens de gehele Blauw Geel-familie!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO