18 mei 2012  Jeugdselecties seizoen 2012-2013

Geplaatst op 18 mei 2012 • 9:46 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Het jeugdbestuur en met name de technische commissie is in overleg met de scouts, leiders/trainers en groepsleiders volop bezig met het samenstellen van de jeugdselectieteams A t/m F. Dit jaar is er een zeer goed overleg tussen de diverse groepen waardoor het niet nodig is om vooraf nog selectiewedstrijden te spelen. Sommige kinderen hebben al een korte trainingsstage gelopen gedurende het seizoen en door de vele gegevens is er een duidelijk beeld van de te vormen teams.

Om nu toch nog een groot aantal spelers op te roepen welke in een later stadium weer afvallen vinden we niet juist en zouden deze spelers ‘blij worden gemaakt met een dode mus’.  Hierdoor zouden veel kinderen erg teleurgesteld zijn en dat vinden we niet goed voor de kinderen en voor Blauw Geel.

Vandaar dat de jeugd coördinatoren junioren en pupillen er zorg voor zullen dragen dat direct na het taartentoernooi de selecties op de website van Blauw Geel geplaatst gaan worden. Eerder informeren naar de teamindeling heeft dan ook geen zin!

We hopen hiermee iedereen gerustgesteld te hebben en dat de wijze van bekendmaking duidelijk is.

Namens het jeugdbestuur

Joost Vlassak

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies