28 februari 2013  Jeugdloterij Blauw Geel’38/Jumbo in de startblokken

Geplaatst op 28 februari 2013 • 4:17 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

De voorbereidingen voor de jaarlijkse BlauwGeel’38/Jumbo Jeugdloterij lopen ten einde. Het is alweer bijna tijd om te starten met de verkoop van de 25000 loten. 

Zaterdag 2 Maart a.s. 

….is het dan zover, dan wordt het eerste lot verkocht, en volgen er hopelijk nog velen.

Vanuit de vereniging wordt de jeugdleden gevraagd om 1x per jaar medewerking te verlenen aan de Jeugdloterij, onder het motto:

“Samen sterk voor ONZE vereniging”. 

Mooie voorbeelden hebben we mogen beleven de afgelopen jaren van het echte verenigingsgevoel. Jeugdleden die hun uiterste best doen, gesteund door hun ouders, om Beste Lotenverkoper van BG’38/Jumbo te worden. 

Wordt jij Beste Lotenverkoper 2013 !!

Let op!

De loten kosten 50 cent per stuk, 20 loten per boekje. Kortom, een tientje per boekje!Stimuleer elkaar om de loten te verkopen en indien gewenst zijn er nog extra boekjes te verkrijgen op de welbekende adressen, welke op de website terug te vinden zijn.

Er zijn leuke prijsjes beschikbaar voor diegenen die de meeste loten verkopen !!! Én er zijn prijsjes beschikbaar voor elk team waarvan ALLE spelers hun boekje verkocht hebben. Alvast bedankt voor jullie hulp en stimulans, mochten er vragen zijn, klamp dan een van de commissieleden aan….

BlauwGeel’38/Jumbo

Jeugdloterijcommissie,

Namens deze,

Jan Goijaarts

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO