9 februari 2013  Inschrijvingen voor het kamp van 2013!

Geplaatst op 9 februari 2013 • 8:32 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Ook dit jaar organiseert Blauw Geel ’38 weer een Pupillenkamp. Het Pupillenkamp bestaat uit zes dagen, waarin 56 D- en E-spelers van onze club (verdeeld in verschillende kampgroepen) allerlei leuke activiteiten doen. Dit onder leiding van een groep enthousiaste kampleiders. We logeren in het prachtige kampgebouw De Willyhoeve in Bergeijk. Er wordt de hele week natuurlijk veel gevoetbald, maar er zijn ook bosspelen en waterspelletjes, en er is een penaltybokaal. Een week dus met veel voetbal, en samen met veel andere voetballers van Blauw Geel!

Het Blauw-Geel ’38 Pupillenkamp wordt ieder jaar georganiseerd in het begin van de zomervakantie van de basisscholen. In 2013 is dat van zondag 30 juni tot en met vrijdag 5 juli 2013. 

Lijkt het jou ook wel leuk om de zomervakantie te beginnen met een geweldige voetbalweek, samen met andere jongens die je kent van je elftal of van Blauw Geel? Schrijf je dan in voor het Pupillenkamp van 2013! 

 

De inschrijvingen zijn op zaterdag 23 februari 2013. Van 15.00 tot 15.30 uur moet je dan aanwezig zijn in de business club van Blauw Geel. Van andere jaren weten we, dat je écht op tijd aanwezig moet zijn om mee op kamp te kunnen. Anders ben je namelijk te laat, en kom je op een reservelijst terecht. 

Twijfel je nog een beetje of weet je niet zo goed wat je je van het Pupillenkamp moet voorstellen? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.blauwgeel.nl/pupillenkamp. Daar vind je allerlei informatie en kun je foto’s en filmpjes bekijken. 

Wat regels met betrekking tot de inschrijvingen op 23 februari:

Iedere speler schrijft zich individueel in door middel van een inschrijfformulier. Dit formulier zal worden uitgedeeld aan een volwassene die met de pupil meekomt. Het is dus de bedoeling dat je niet alleen naar de business club komt, maar samen met je vader of moeder, of een andere volwassene. Een volwassene schrijft in principe slechts één speler in, tenzij een ouder natuurlijk twee kinderen heeft die allebei mee willen op kamp. 

Als je dat fijn vindt, kun je het inschrijfformulier ook al thuis invullen! Op de website van het Pupillenkamp is namelijk nu al het inschrijfformulier te downloaden. De volwassene en jij nemen het uitgeprinte en ingevulde formulier dan mee naar de business club op 23 februari. Maar, ieder krijgt nog steeds zijn eigen “nummer” qua volgorde van binnenkomst in de business club, ongeacht of je nu het formulier al bij je hebt óf dit juist nog moet krijgen van de kampstaf. 

Tot slot: de kosten voor het Pupillenkamp zijn € 65,00 p.p. We vinden het fijn als iedereen dit bedrag al bij de inschrijvingen betaalt, bij voorkeur gepast. Hopelijk is het zo allemaal duidelijk. Bij vragen stuur je gerust een e-mail naar ons adres pupillenkamp@gmail.com  Tot op 23 februari! 

Namens de hele kampstaf, Pim Keurlings

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO