5 januari 2012  Inschrijvingen Pupillenkamp 2012

Geplaatst op 5 januari 2012 • 12:56 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

 

Beste D- en E-pupillen,

Ieder jaar wordt door Blauw Geel ’38 een voetbalkamp georganiseerd in de zomervakantie, speciaal voor 56 D- en E-pupillen. In die zes dagen ga je veel voetballen, andere leuke spelletjes doen en vooral veel plezier maken. En dat alles samen met jouw vrienden van je afdeling, en onder leiding van een groep leiders die je kent van Blauw Geel. Het zomerkamp is al jaren een groot succes binnen de club en elk jaar zijn er weer veel voetballers die mee willen op kamp.

Het kamp van komend jaar gaat plaatsvinden van zondag 1 tot en met vrijdag 6 juli 2012, de eerste week van de zomervakantie dus. Heb jij ook wel zin in zo’n gave vakantieweek vol voetbal en samen met jouw teamgenoten? Kijk dan voor meer informatie op onze website: www.blauwgeel.nl > jeugd > pupillenkamp. De inschrijvingen voor het kamp van 2012 zijn al over een paar weken: op zaterdag 21 januari 2012 van 15.00 tot 15.30 uur in de business ruimte van Blauw Geel.

We weten van vorige jaren dat je écht op tijd aanwezig moet zijn om mee op kamp te kunnen! We nemen namelijk slechts de eerste 56 spelers mee op kamp; de rest van de inschrijvers komt op een reservelijst.

Iedere speler schrijft zich individueel in door middel van een inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt bij de inschrijving uitgedeeld aan een volwassen begeleider van de pupil. Het is dus de bedoeling dat je níet alleen naar de business club komt, maar samen met je vader/moeder, opa/oma, of een andere volwassene. Want anders krijg je dus geen inschrijfformulier uitgedeeld. Een volwassene schrijft in principe slechts één speler in, tenzij een ouder natuurlijk twee zoons heeft die allebei mee willen op kamp.

Een andere mogelijkheid is om het inschrijfformulier al thuis in te vullen! Op de website van het Pupillenkamp is namelijk nu al het inschrijfformulier te vinden. Je volwassen begeleider en jij nemen het uitgeprinte en ingevulde formulier dan mee naar de business club op 21 januari. Maar, nog steeds geldt dan de volgorde van binnenkomst! Ieder krijgt nog steeds zijn eigen “nummer” qua volgorde van binnenkomst in de business club, ongeacht of je nu het formulier al bij je hebt óf dit juist nog moet krijgen van de kampleiding.

Tot slot: de kosten voor het Pupillenkamp zijn € 65,00 p.p. We vinden het fijn als iedereen dit bedrag al bij de inschrijvingen betaalt, zo mogelijk gepast.

We hopen dat zo duidelijk is hoe we de inschrijvingen van dit jaar willen laten plaatsvinden. Tot dan! En namens de kampstaf fijne feestdagen!

Pim Keurlings  – pupillenkamp@gmail.com

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO