4 juli 2016  Informatie Trainingen 2016 – 2017

Geplaatst op 4 juli 2016 • 16:43 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Beste Leider en Trainer.  Via de groepsleider van de afdeling waarin jezelf, je zoon/dochter komt te spelen hebben we je gegevens ontvangen dat je leider cq trainer bent van een elftal. Wellicht staan ook je medeleiders in deze mail vermeld. Binnenkort kunnen de trainingen voor het seizoen 2016/207 weer gaan starten. In de bijlage zijn de trainingsbepalingen vermeld.

 

 

Tevens wordt er aangegeven vanaf welke datum de trainingen weer kunnen gaan beginnen. In de bijlage zit een voorbeeld hoe je kunt aangeven op welke dag van de week, vanaf welke datum de aanvang en tijdsduur je wilt gaan trainen. Je moet dit invullen en terugsturen naar ons het nieuwe e-mail adres: trainingenblauwgeel@hotmail.com. Als je aanmelding is verwerkt, krijg je een mail retour dat je aanvraag juist is binnen gekomen en een melding wanneer je training kan starten. Vergeet niet om je elftal en de aanvullende gegevens in te vullen. Let op!! Trainingstijden van het vorig seizoen worden niet automatisch overgenomen. Let op!! De trainingsbepalingen dienen doorgenomen te worden en een nieuwe aanmelding moet gedaan worden. Let op!! In het nieuwe seizoen gaat de KNVB nieuwe namen hanteren. Bv de D afdeling wordt J013, zodat het nieuwe D-1 voortaan wordt genoemd J013-1. In het onderwerp van de mail staat de nieuwe naam al vermeld. Vergeet dit niet om in te vullen in de aanmeld-email. Let op!! In het seizoen 2016-2017 is het oude mail adres vervallen. Het nieuwe adres is: trainingenblauwgeel@hotmail.com

Let op!! In de e-mail staan eventueel ook je mede-leiders vermeld. Zorg ervoor dat er maar een (1) leider deze mail beantwoord. Let op!! Aanmeldingen anders dan via e-mail kunnen niet verwerkt worden. Alleen e-mails worden in behandeling genomen.

Coördinatie-Team Trainingen Blauw-Geel’38/Jumbo:

Chris van der Aa en Stephan Kouwenberg

Mail Adres: trainingenblauwgeel@hotmail.com

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO