7 oktober 2015  In Memoriam: Clemens Timmermans

Geplaatst op 7 oktober 2015 • 6:20 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Op zondag 4 oktober 2015 bereikte ons het droeve bericht dat na een langdurige ziekte Clemens Timmermans is overleden.  Clemens is slechts 63 jaar geworden. Clemens was vanaf 1 okt. 1988 lid van onze vereniging en is in 2013 nog gehuldigd in verband met zijn 25 jarig lidmaatschap. Gedurende zijn lidmaatschap is Clemens vele jaren, leider en scheidsrechter van het G-team geweest. Tevens was hij leider van het 8e seniorenteam. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Ria, kinderen en naaste familie. Wij wensen hen alle kracht toe om dit verlies te kunnen verwerken.

S.V. Blauw Geel ‘38/JUMBO

Algemeen Bestuur.

De crematieplechtigheid vindt plaats op zaterdag 10 oktober a.s. om 11.15 uur in het Crematorium Uden, Belgenlaan 11 te Uden. Aansluitend is er aldaar gelegenheid tot condoleance. Op vrijdagavond 9 oktober a.s. om 19.00 uur is er een avondwake ter gedachtenis aan Clemens in de H. Johanneskerk van de Franciscusparochie, Van Diemenstraat te Veghel-Zuid. Aansluitend is er tot 20.30 uur gelegenheid om afscheid van hem te nemen in Uitvaartcentrum Cloosterhaege, Mr. van Coothstraat 9 te Veghel.

Het zou een zeer verdiende en mooie eer zijn voor Clemens indien wij met velen aanwezig kunnen zijn bij crematie en/of avondwake. Onze aanwezigheid zal natuurlijk ook een grote steun betekenen voor Ria, Freddy en Jeroen.

Namens het bestuur van de veteranen BlauwGeel’38 bericht ik jullie dat onze mede-veteraan Clemens Timmermans is overleden. Clemens was reeds geruime tijd ernstig ziek. Vele jaren was Clemens als grensrechter actief betrokken bij onze veteranen-afdeling, zowel op het veld als in de zaal. In officieel scheidsrechterstenue zorgde Clemens er mede voor dat er wij als veteranenteam altijd goed op stonden. Minstens zo fanatiek als de spelers in het veld, vervulde Clemens zijn rol met veel enthousiasme langs de lijn. Ook na de wedstrijden was Clemens altijd van de partij. Door zijn ziekte lukt dat het laatste jaar steeds minder goed en zagen we Clemens nog slechts sporadisch bij BlauwGeel. Op zondag 4 oktober 2015 is Clemens in zijn vertrouwde omgeving thuis rustig ingeslapen. Clemens is 63 jaar oud geworden. Onze gedachten gaan uit naar Ria, Freddie en Jeroen. Wij wensen hen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Rust zacht Clemens.

Namens het bestuur van de veteranen,

Evert Feijen

Secretaris Veteranen

Blauw Geel’38/Jumbo

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO