20 mei 2013  Hallo kampspelers

Geplaatst op 20 mei 2013 • 20:38 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Afgelopen februari hebben de inschrijvingen voor het Pupillenkamp van Blauw Geel plaatsgevonden. Het maximale aantal van 56 spelers heeft zich ingeschreven om mee te gaan op kamp, van 30 juni tot en met 5 juli 2013. Inmiddels zijn wij als kampstaf alweer gestart met alle voorbereidingen, want we willen natuurlijk voor deze groep enthousiaste deelnemers weer een super kamp gaan opzetten! Onze groep van kampleiders is hiervoor uitgebreid met vier nieuwe leiders tot een totaal aantal van achttien. Met deze groep zijn alle voorbereidingen alweer een paar maanden geleden gestart: sponsoren benaderen, spelletjes uitwerken, kampshirts maken, enzovoorts.

Natuurlijk is het centrale kampthema van 2013 ook al bekend. Dit kampthema is elk jaar anders en ook dit jaar is het thema – vinden wij – weer helemaal te gek. Helaas moeten we jullie nog even in spanning laten: over een aantal weken laten we ook jullie weten, wat het thema is geworden. Iedere kampspeler ontvangt een kampboekje thuis, waarin allerlei informatie over het kamp is te lezen. Wat je mee moet nemen, in welk kampteam je bent ingedeeld, en… wat het kampthema is! 

Wist je trouwens, dat op de website van het Pupillenkamp (www.blauwgeel.nl/pupillenkamp) al van alles is te lezen en te zien over het kamp? Ga daarom zeker eens een kijkje nemen! 

Groeten namens de staf, Pim Keurlings

pupillenkamp@gmail.com

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO