22 februari 2014  Hallo kampspelers pupillenkamp 2014

Geplaatst op 22 februari 2014 • 16:53 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Op 1 februari hebben de inschrijvingen voor het Pupillenkamp van Blauw Geel plaatsgevonden. Het maximale aantal van 56 spelers heeft zich ingeschreven om mee te gaan op kamp, van 13 tot en met 18 juli 2014. Maar dat betekent niet dat je jezelf niet meer kunt inschrijven, mocht je dit zijn vergeten en alsnog willen doen. We zijn altijd nog op zoek naar spelers voor op de reservelijst, voor het geval er iemand onverhoopt mocht uitvallen, wat nog wel eens gebeurt voor of tijdens het kamp. Voor meer informatie over de inschrijvingen, stuur je een e-mail naar pupillenkamp@gmail.com

pupillenkamp1_2014Inmiddels zijn wij als kampstaf alweer gestart met alle voorbereidingen, want we willen natuurlijk voor deze groep enthousiaste deelnemers weer een super kamp ga an opzetten! Sponsoren benaderen, spelletjes uitwerken, kampshirts maken, enzovoorts. Natuurlijk is het centrale kampthema van 2014 ook al bekend. Dit kampthema is elk jaar anders en ook dit jaar is het thema – vinden wij – weer helemaal te gek. Helaas moeten we jullie nog even in spanning laten: over een paar maanden laten we ook jullie weten, wat het thema is geworden. Iedere kampspeler ontvangt een kampboekje thuis, waarin allerlei informatie over het kamp is te lezen. Wat je mee moet nemen, in welk kampteam je bent ingedeeld, en… wat het kampthema is! 

Wist je trouwens, dat op de website van het Pupillenkamp (www.blauwgeel.nl/pupillenkamp) al van alles is te lezen en te zien over het kamp? Ga daarom zeker eens een kijkje nemen! 

Groeten namens de staf, Pim Keurlings

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO