25 november 2015  F1 met dubbele cijfers door in Omroep Brabant Cup

Geplaatst op 25 november 2015 • 20:43 • JuniorenPupillenDames

vv Bruheze F1- Blauw Geel’38 F1 –  1-12 (0-6). Voor F1 was dinsdagavond 24 november een mooie en nieuwe belevenis. Voor de eerste keer mochten deze spelers in hun voetbal carrière een heuse avondwedstrijd spelen. En wel op het mooie complex van vv Bruheze in Helmond. De eerste ronde van de Omroep Brabant cup stond op het programma. F1 teams uit geheel Brabant strijden daarin om een plek in de finale op 11 juni. Na een prima seizoenstart met goede overwinningen waren de resultaten van F1 na de herfstvakantie wat minder. Een aantal nederlagen en de laatste twee weken twee gelijke spelen ( 5-5 en 3-3) deden F1 weer snakken naar een zege. vv Bruheze werd slachtoffer van de dadendrang van de Blauw Gelen. Bruheze spelend in de 1e klasse bleek een maatje te klein voor de hoofdklasser uit Veghel. Onder kunstlicht begon F1 fel aan de wedstrijd en werden de Helmonders direct onder druk gezet. Na een kwart wedstrijd was de 0-4 tussenstand ook meer dan terecht. Bij rust werd het halve dozijn vol gemaakt en leidde F1 met 0-6. Ook de tweede helft werd er prima voetbal gespeeld, met name aanvallend was het genieten aan de zijlijn, en mooi om te zien hoe de spelers elkaar de bal gunden en met elkaar samen speelden. Bruheze kon de eer redden door een hard schot van afstand. De laatste minuten zette F1 nogmaals aan en werd er volop gescoord en liep de eindstand op naar  1-12. Een zeer verdiende en gewenste zege na een aantal weken zonder overwinning. Timo, Mees, Mikko, Dylano, Sander, Adam, Kaan, Azaam en Rens gefeliciteerd met dit resultaat en het vertoonde spel. Op naar de 2de ronde in de OB Cup. Turgay en Marc ( trainers F1).