29 november 2014  Eerste selectieteam Blauw Geel’38 F1 Kampioen:

Geplaatst op 29 november 2014 • 17:23 • JuniorenPupillenDames

Blauw Geel’ 38 F1 Kampioen Najaars-competitie Hoofdklasse 2014-2015. Na de bekerwedstrijden voorafgaande aan de competitie waren de verwachtingen al hoog gespannen. De poulefase kwam men door middels drie overwinningen en de vraag was dan ook: Hoe zal men het in de competitie gaan doen en kan men zich mengen in de strijd om de bovenste plaatsen?? Het antwoord op die vragen is inmiddels bekend!!! Na negen wedstrijden werd Blauw Geel met overmacht Kampioen. De competitie werd geopend in eigen huis tegen NWC. Na een 4-1 voorsprong werd het toch nog even spannend want de Astenaren kwamen nog terug tot 4-3. Verder liet men het niet komen en daarmee was de eerste winst een feit.

Door: Antoine van der Cammen

Daarna volgden overwinningen in Helmond en Schijndel tegen respectievelijk Rood Wit’ 62 met 1-8 en Avanti’31 met 2-3. Dan de testcase tegen op dat moment een medekoploper sv Deurne. De medekoploper werd met een 5-2 nederlaag naar huis gestuurd. Uit in Schijndel tegen Schijndel werd het slechts 1-3 voor de mannen. Dan weer een topper. Thuis tegen medekoploper Rhode dat ook nog niets verloren had. Na een 1-3 achterstand was de ruststand 3-3 en de eindstand werd via 4-4 uiteindelijk nog 7-4. Daarna toog men naar Gemert. Men had veel moeite met Gemert, voor al voor de rust. Na de rust kon men uitlopen na een 2-7 overwinning. Nog twee duels te gaan en Rhode bleef op het vinkentouw. Vorige week kreeg men bezoek van sv Brandevoort. Met deze ploeg had men nog een appeltje te schillen. In oktober verloor men namelijk in de eerste ronde van de Omroep Brabant Cup met 7-4 van de Helmonders. Uitschakeling dus en dat was toch echt wel even een teleurstelling. Nu voor de competitie had men geen kind aan de groen/witten en werd het 13-1 voor Blauw Geel. Het laatste duel was in en tegen Mierlo Hout. Een tegenstander die nog minder goals tegen kreeg als onze mannen end dus zou het niet makkelijk worden. Makkelijk was het zeker niet maar men trok de overwinning met 2-3 over de streep. Ongeslagen kampioen!!!!

Voor het einde van de winterstop staat er nu nog 1 wedstrijd gepland en wel voor de KNVB beker. Na de poulefase moest men in Venhorst spelen en kwam men met de hakken over de sloot een ronde verder. Na de 3-3 eindstand moesten penalty’s de beslissing brengen en die werden door Blauw Geel beter genomen. Daarom mag men op 13 december thuis aantreden tegen Gemert F1. Geen onbekende dus maar is ook geen garantie voor de winst. Soms had men het m.n. voor de rust nog wel eens lastig met de tegenstanders. Ook niet erg want het niveau is wat hoger dan na het kampioenschap met F4. Maar zeker daarom alleen al Een prachtig Kampioenschap.

F1_2014

De cijfers spreken voor zich:

9 wedstrijden: winst en dat betekend 27 punten. Doelsaldo: 53 voor en slechts 18 tegen. Een solide verdediging en een wervelende aanval hebben deze cijfers mogelijk gemaakt. Daar mag van genoten worden totdat de voorjaars-competitie weer begint. Eens kijken of er andere selectie teams kunnen volgen…… Misschien wel in de Hoofdklasse ons eigen Blauw Geel1!!?? Jongens Proficiat, Leiders Proficiat!!! Een uitstekend resultaat waar ook de sponsor Schildersbedrijf van Bussel ongetwijfeld zeer tevreden mee zal zijn.

Opstelling sv Blauw Geel’ 38 F1:

Doel:  Luuk Hugers,

Achterhoede:   Teun van der Cammen, Rami Miataf,

Middenveld:  Cas Maas,  Jordy Voets,  Joris vd Burgt,

Voorhoede:  Roan van Deursen,  Daan de Groot,  Jirky van Dooren 

Trainers/Leiders: Clement de Groot en Ramon van Dooren

Toeschouwers: Altijd alle ouders, menig tijd grootouders, soms Ooms en Tantes en de sponsor. Kortom altijd support!!!

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO