5 april 2015  E1 besluit Internationaal weekend met 1e prijs op Easter Open toernooi

Geplaatst op 5 april 2015 • 20:56 • JuniorenPupillenDames

Het paasweekend was voor E1 een weekend vol met internationale wedstrijden. Vrijdagavond werd er al op ons eigen PWA sportpark vriendschappelijk gespeeld  tegen de leeftijdsgenootjes van B73 Slagselse uit Denemarken. Diep in de tweede helft stond E1 nog met 1-3 achter, maar de stand werd de laatste minuten nog omgebogen in 4-3 winst. Al met al voor beide teams een mooie en leuke ervaring. Op zaterdag en zondag werd er deelgenomen aan het Easter open toernooi met tal van buitenlandse ploegen. Na een valse start tegen het Deense Akademisk (2-3 nederlaag)  werd er zaterdag twee keer ruim gewonnen, met 7-1 van Luton Town en 8-0 van Excellent uit Nederland Hierdoor mocht er zondagmiddag aangetreden worden in de finale poule. Tegenstanders waren het Deense Dronningborg, het Finse NJS en het Engelse MK Dons. Na drie wedstrijden (3-0 winst , 2-1 winst en 1-1) behaalde E1 een 1e plaats in de poule en zo de finale. Tegenstander na al deze europese wedstrijden was Ter Leede uit ons eigen Nederland. In een bloedstollende finale kwam E1 op een 0-2 achterstand, kort voor rust viel de aansluitingstreffer die E1 weer in het zadel hielp. De tweede helft werd de kroon op het werk gezet,  en de beloning voor een intensief weekend. De achterstand werd omgebogen in een 3-2 zege en zo de overwinning op het Easter open toernooi. Prima teamprestatie jongens. Gefeliciteerd en geniet van dit mooie resultaat.