22 december 2013  Superdag E- en D-pupillen Blauw Geel.

Geplaatst op 22 december 2013 • 12:51 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

In een vorig artikel werd de vraag gesteld wie er nou niet door het vaandelteam van Blauw Geel getraind wilde worden. Op zaterdag 21 december werd deze vraag door meer dan 250 spelers uit de E- en D- afdeling van Blauw Geel beantwoord met een heel duidelijk ja ik wil dat wel. Op een winderig maar niet al te koud veld 1 en 2 stonden om 10.00 uur ruim 130 kinderen uit de e-afdeling te popelen om te  starten met de circuittraining. Onder begeleiding van spelers van  zowel het eerste als het tweede werd er flink op los gevoetbald. Allerlei oefenvormen zoals traptechnieken, pasvormen en afwerken op doel werden in de praktijk gebracht. uiteindelijk resulteerde anderhalf uur flink trainen in licht vermoeide maar vooral dol enthousiaste kinderen. Al dat oefenen moest  natuurlijk direct in de praktijk worden gebracht en dat kon  tijdens wedstijden tussen de kinderen en de spelers van het vaandelteam.  Deze wedstrijden leverde vooral heel veel plezier en soms prachtige acties op. 

Tijdens het middag programma was het vanaf 14.00 uur de beurt aan de D-pupillen. Ook zij waren in grote getale naar het sportpark gekomen. Meer dan 120 kinderen hadden hun voetbalschoenen aangetrokken om veel te leren van  wederom super oefeningen onder super begeleiding. Sommige d-spelers gaven aan zo onder de indruk te zijn van de trainers dat ze beloofden nu ook op zondag naar wedstrijden van het eerste te komen kijken. Ook hier werd de training  afgesloten met onderlinge wedstrijden tussen de d-spelers  en spelers van het vaandelteam. Heel opvallend was dat drie van de vier wedstrijden gewonnen werden door de d-pupillen. Dit belooft dus een gouden toekomst voor Blauw Geel. Kortom, afgelopen zaterdag was een superdag waar zowel spelers, trainers, begeleiders van de e- en d-pupillen. Iedereen heeft ontzettend van genoten van deze dag. Vanuit beide afdelingen zijn we dan ook super dankbaar voor de inzet van de spelers van het vaandelteam. Zonder hun inzet zou dit niet mogelijk zijn geweest. 

PS.   Tijdens de training van een E- elftal werd de vraag gesteld of de trainer nu echt een speler was van het eerste van Blauw Geel. Hij kon het bijna niet geloven dat dit echt zo was. Hij werd getraind door een super aanvaller van Blauw Geel 1!!!! Echt waar, het bewijs stond op de foto.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO