30 november 2014  We are the champions” Blauw Geel B6.

Geplaatst op 30 november 2014 • 21:13 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

B6_kamp“We are the champions” zo klonk het lied na de wedstrijd in de kantine van Blauw Geel. “We are the champions” omdat Blauw Geel B6 23 punten behaalde uit 9 wedstrijden, 43 doelpunten scoorde  en maar 8 doelpunten tegen kregen. Een super prestatie voor het team wat voor het 1e seizoen in de B klasse uitkomt.

Blauw Geel B6  –  Gemert B5 (1-0) – (3-0)

Om de titel op onze naam te schrijven moest er vandaag in het thuisduel tegen Gemert gewonnen worden. We wisten van Gemert dat het team kan pieken dus we moesten op onze hoedde zijn. We begonnen lekker fel op de bal en we zette erg veel druk op de verdediging van Gemert. Kans op kans kregen we maar de bal wilde maar niet in het netje. In de 17e min van de eerste helft scoorde we ons eerste doelpunt uit een penalty. Een jubel stemming onder de spelers en het publiek. De spanning was er van af en we konden gaan bouwen aan het tweede doelpunt. Keer op keer kwam onze spits vrij voor de keeper maar het lukte het ons niet om het tweede doelpunt te scoren voor rust. In de kleedkamer hebben we nog eens de puntjes op de I gezet. “Denk niet dat we er al zijn, Ik zie alleen maar ballen naar voren knallen en we lopen zelf niet vrij nadat we de bal hebben overgespeeld”. “Blijf vooral rustig en mondjes dicht tegen de leiding” “houd vooral het veld voorin breed als we zelf aan de bal zijn want dan ontstaan er ruimtes in het midden voor onze spitsen” “Onze kansen komen wel”   Met die boodschappen zijn we gestart aan de tweede helft.

Na de aftrap kwam Gemert nog een paar keer goed door maar door onze sterke verdedigers wisten ze niet te scoren. Het tweede doelpunt hing al geruime  tijd in de lucht want Gemert kon geen vuist maken tegen onze snelle spitsen. Met een mooie steekbal kwam ons linksbuiten alleen voor de keeper en wist de 2-0 te scoren. De keeper van Gemert vond het noodzakelijk om onze doorgebroken spits buiten het strafschots gebied dusdanig hard aan te pakken dat hij met geel van het veld moest.

B6_kamp7Karatetrap.

Van deze man meer situatie wisten we geen gebruik te maken maar we bleven wel doorzetten. De vervangende keeper van Gemert stond erg ver voor zijn goal waardoor onze middenvelder vanaf de middenlijn een schot op goal gaf. De keeper sprintte terug naar zijn goal maar kon net niet voorkomen dat de bal toch over de doellijn  rolde. 3-0 was de eindstand en het feest kon beginnen. Na een welverdiende douche verzamelde we met de supporters in de bestuurskamer. Dankwoordjes en een klein presentje werden uitgereikt aan onze secretaresse Leontien  en onze vaste lijnrechter Jhon. Een speciaal dankwoord en een klein presentje aan onze twee sponsoren. Walther Brugmans van Brugmans vloeren en Frank Willems van T.S.W Technische Service bureau Willems.

B6_kamp5 B6_kamp3 B6_kamp4 B6_kamp2

Na mijn dankwoord was er voor het Blauw Geel B6 team nog een verassing. Jullie zijn op 24 januari 2015 door de sponsoren uitgenodigd om met een bus vanuit Veghel te vertrekken naar de kartbaan in Uden. We gaan dan Karten met het hele team en aansluitend Eten bij Wittern in Veghel. Iedereen was blij met dit gulle gebaar van de sponsoren. Tot slot is het team traditiegetrouw getrakteerd op een frietje en een blikje fris. Tja, dat hebben we wel verdiend, want “We are the champions”

B6_kamp6

Jullie trotse Coaches,

Walter Brugmans & Harrie Constant

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO